Хто де.Я ось наприклад,прийшов,точніше дочитав накнопане,а решти вже й слід охолонув. Вже як би й йти мож. Буду завтра ввечері теж читати.Може застану більшість.
Доречi, на Бершадщинi в самого молодшого двоюрiдного брата дiвоче прIзвище дружини КОЩЕЙ. Отакеэот, а Ви кажете...
О! То Ви також тутечки. Десь маэ "прэдводiтэль" з'явитись i розповiсти де у всяких Алiксандрополях бiля сiналоги продають руберо(йi)д. Дуже потрiбно Пи. Си. Малий взяв мого тiлiхфона в руки, i постирав всI настройки. Укра(йi)нську розкладку також
Доброго ранку панове, +20С,сонячно , гарно. подарю кавову машинку н/р, хлібопічку н/р , ппродам рюмки "сапог"
Дякую, нетреба... Бо та каваова хлібопічка ще дуже непогано мізг вміе виносити.. Особливо на апохмелье...
В7 доброго ранку !!!! В нас похмуро та троха прохолодно ... Кава для тих, в когозамість шаблі хрено_вата -)))
Все ж таки гарне Балтійське море! Сім"я тягне на Чорне, а я хочу на Балтику!Ось ще таке питання:скільки обходится проживання та харчування в Польщі на Балтиці!?от навіть там, де були Ви!?
Симья вас конче-бо вода там завжди холодна.Йидьте липше на историчну родину пана К-Изьраил-там тепло апельсины на деревах ростуть(с) и визу не треба.....