по ходу 7-ма хвиля йде, "вуха" інфо донесли що мобілізація буде,вже повістки виписані. ще армія Нато в Молдавію заїхала, отакоєот.
Тю, а Ви не в курсі? https://www.google.com.ua/search?sc...798...0i131.7iuYxY3juos#imgrc=B36F3vplUAIpxM:
Трошки копийок копнув....Свитлина чомусь не загружаэтся.56 монет 3 пэрстэнька и значкив з три штуки,конина и ше трохив шмурдячка.
нема в нас трахтирів, а по карті неясно де воно шо, от аби рукою показали по місцю. я вам скажу де дираїї лежать.
Вітаю шановне товариство. На жаль був вітсутній, а там де перебував не було нету то й не міг усім вам скласти жичення з оказії свят. Поїхали з дружиною на кілька днів на море, як завжди біля Гданьска на острів Собєшевський, а сьогодні повернулися. Долучаю маленький звіт.
Починаємо - шлях на море. Моїй коханій вже обидва суглоби помінял тож вона тепер як маленький самоходик засуває!
То здоровья ей.Я свою рик до хати на руках носив,але якось розходилась,зараз своим ходом,дажа майже не кульгаэ.
Йдемо далі - шпацірен над морем: водичка чистенька, море як люстро, нудно аж шляг мене трапив (бо за дюнами землянки), але справжній пошуківач навіть у такому місці знайде знайде що робити У тім смітті найбільш отих соняшних камінців було.
Наступного дня спакувалися та рушили до дому. Що цікаве 20 років їздемо на отой острів і жодного разу не трапили на розведення мосту, а у цей раз перед самим носом нам запалили червоне світло та розвели міст - мо знак який!?
Дякую на добрим слові, друже. Моя після отих операцій не може натішитися з того приводу, що меже ходити без проблемів.