І навіщо ото експерементувати на собі? Запитали б тут, присутні висококласні фахівці з десятиліттями практичного досвіду Вам би швидко все підказали.
та мать бараболю. то в них розвага така. кожного року закопують картоплю а восени викопують. і дуже дивуються якщо зайва якась виявились. і звідки воно оте узялось
Фух, приіхав з копу, та злата не знайшов ... Хай ще трохи мене почкає, нічого з ним не станеться -)))))) Перекопали пів поля. назбирали купу шмурдяка з сіялок, жодний гільзач не постраждав ... Наступного разу поїду на хутір за своїм глечіком зі скарбом ! пс а ще мені якесь кацапське опудало наробило в пп, ось тепер думаю, лайно тож до добра ? -))))))))
таварісч дядя Ізя. не треба тут свої вподобання на інших переводити. ідіть оно до рббе похабича та співайте собі інтєрнаційанала.
Если не сходиться дебет с кредитом тоди забирайте себе ту лишнею кардуплю пане Консерватор , шоб не страдали сердешные .
Я би з радистью поспилкувався би з паном Похабичем,але далеко живу вид Кривого рогу,бо вин цикава и толерантна людина-он вас у личци из святами поздоровив,а ви дуже невихований йому ничого не видповели.
це я дуже вихована та чемна людина і просто прогінорував його жидівську похабєнь. а міг і послати. отакоєот
Дядя дал вам старт показав и рассказвав що и як,а ви видповели чорною неблагодарнистью.То тепнр сами якось на сторонэ тусуйтесь.
Христос Воскрес!!! Як ся маємо шановне паньство? Не суше? Мій друг сьогодні відкрив "Етнографічний музей старожитностей Гуцульщини" і я був присутній на цій події. Пропоную вашій увазі фотозвіт цього дійства.