Моя донька в травні кожен рік в гори на пару днів з клубом вибувае!! Торік була на Петросі!! Цього року планують на Дагобрат!!!
одне неясно, зюган за буржуєв али за комунизьм? з пенсіонерами ясно, сталін батя і т.д, тіко мізками ніхто недумав що олігархи в цк кпсс були , я зрозумів, зюган протів путіна!!!!
Посилання де? Як я розумію, на фіолетовому знову розігнали до непристойності вбиту у хлам муйню, якою цього разу був самовар?
Христос воскрес , браття ! Куплю пошуковий детектор , котрий реагує виключно на бурштин . Куплю за дорого .
Галицьковолинський-польськолитовський-козацький - будньопобуткопарський Переглянути вкладення 6905269
+20С, таки на скіфів карта вже є, компас в кишені. Территория нынешней Черкасской области была заселена в древнейшем периоде каменного века – палеолите, примерно 40 тыс. лет назад. Были найдены каменные и костяные орудия труда (топоры, скребки, резцы), при раскопках в Чернобаевском районе, а поселение охотников на мамонта в Каневском районе датируется 20-15 тыс. лет до нашей эры. В VII - III веках до.н.э. в западной части региона была распространена всемирно известная трипольская культура - яркое явление древней истории Европы. На территории области выявлено свыше 100 городищ, поселений и курганных могильников скифской эпохи
В7 доброго ранку !!! Сьогодні планую їхати за місто, візьму мдху, може й накопаю двойко-тройко золотих червонців -)))))
Доброго ранку всій чесній громаді! Вітаю всіх з поливаним понеділком! Чув що в деяких селах є традиція обливатись парфумами, а не водою. Хтось про таке знає?