ага счас я його і продам, даж будете 1000 долярів давать іто непродам Фішер Ф70 хоть зараз заберуть по місцю з усіма примбамбасами 12 тисч., Беркута з 3-х частоткою. куплю вже на наступний рік, а поки що і сталкер є напоходить. деуси на віоліті що сємечки розпродують, а оце напасть вже пішла на мінілаби се.
Доброго всім Із святом Дивлюсь приборами міряєтесь Самий кращий прибор,це той,у якого двохметрова рама І ями після нього двохметрові
Так чому ж ви пане Р100 вічно в розділі майнлаб терки 705 та зозо резервуєте і про ціни та їх вік розпитуєте , га ? Продавайте за кіко хочете , прилад ваш вам і продавати . Я фішера купувати не хочу ніякого ні ф1 ні ф75блек , не подобаються вони мені , то нашо купувати те шо мені не подобається ? І за 1000даларів ви б того фішера самі б автівкою покупцю привезли , теж мені цінність . Он ледь за 10500 продав із двома катушками https://reibert.info/threads/fisher-f70.691617/ . Ось за 8 тисяч https://reibert.info/threads/prodam-fisher-f-70-11dd.688069/ .
то так , в мене є 2-х на сталкері, але і 1м. хватає, а ще кевар 3000, то той звір геть без рамки.Вже і копать нема ніде, я по ходу вже монетки закапую я вириті ямки, що Буратіно
то погано проведений маркетінг. Всі кидаються на терки що ворона на сир, То давайте я вам терку 705- у продам, аа ще є мінілаб се про.
Ну в нас на Скіфі рамка одна - двохметрова. На Сталкері дві - 1м та 2м. Сталкер касона на 2 метри майже чіпляє з перегрузом аж прибор стрибає Ото коп.... ото як яма вже,то яма,а не на пів штика чи штик
мій знайомий ходить с 705 ю, мені недовподоби, кожному свое, теж швендяю с фішерами ф2, джеміні, а зара з ф4, мабудь діло у том хто до чого звик! немає поганих приборів є погані шукачи!
у тому сезоні з нел торнадо з 3-х ячеек зачепив 3 наші касони от 80-1 м глибиною. на сферу добряче гуде та чепляє.
Думаю, пан Касіо такого не захоче. Тягати дурно залізяччя в спортзалі він може. А викопати ямку глибше аніж на два штики - вже ні. Бо ж там монети не водяться.
Я знаю й так де купити , нову терку705 за 560даларів із гарантією і облуговуванням протягом 3 років .
І ше пане Бек хай вам буде соромно . Коли я у вас просив поради , який металошукач купити ви промовчали . Тоді в мене не було ше ніякого металошукача і розібратися в них було складно , якраз в той час була можливість або купити б/у фішера ф70 чи нову асю350 за одні і тіж гроші . Читав шо вже тоді користувалися ф70 от і спитав у вас що краще . Ви тоді промовчали , скан переписки додаю , а тепер мені вже ваші поради не треба , тримайте їх при собі .
робив сьогодні ревізію водно-моторного транспорту з прошлого сезону заклеїв кілька малесеньких дірок в надувасі, бо підкумарює непорядок завів двигуна, а він, зараза не хоче сцяти -(((((( коротше кажучі, скинув з нього ногу а там замість крильчатки нічого нема повиколупував залишки, продув систему, завтра буду шукати нову та збирати отє неподобство, бо скоро їхати в плавні, хочу, щоб все було галівуд -)))))))))