а що там розповідати? легенька, всебачуча ключка яку виробляє Циклон. дає фору отим усім аськам-шмаськам та іншим. більш детально ро нього дядько Вітер може розповісти. тож телефонуйте Мураду-Мармуляду бо вони мабуть зараз у двох на тім хуторі пасхи печуть та яйці зелнкою та йодом фарбують.
пане @ejnalej що ви там бешкетуєте. гаяваспитаю В Ривенской области в субботу выпал град размером с перепелиное яйцо. ФОТОрепортаж Крупный град выпал в субботу в Ривненской области. Соответствующие фото разместили пользователи Фейсбук, передает Цензор.НЕТ. Смотрите на "Цензор.НЕТ: "Зря елку выбросили": во Львовской области выпал снег. ФОТОрепортаж+ВИДЕО
Вы мне святой отец свой опиум для народа не впаривайте.У вас Великдень,у нас тоже праздник.Вот и не будем друг другу дули тыкать.
з вечором панове! як день пройшов? крашанки вже пофарбували? а мені сьо перший вулик діставсі - початок є, тепер буду чекати коли там хтось обживеться))))
В мене велика кришка 40-45, але детектор перегруз дає, то зразу знаю що там. Даже консервна лізе в 80 вді, але перегруз все ставить на місця.На Сорексі круто, там годограф все показує. А на Теркі 305 приходилось копати, перегруз фіг показував, а вдруг монетко хотя пару раз в цьому сигменті залізли і то люміньові веймарські.
Камради хто хоче книгу напочитати? тільки сало нерізать, читати і борщ неїсти, обращаться що з шпрінг-міною на розмінуванні
Та нє пане Бек , шось ви ніяк свого фішера ніяк нікому не впихнете . Майнлаб 705 і квит , куплю , попробую і вже вирішу чи лишати чи продати і купити щось інше (деус ) .