Іржаву жерсть Терра хоч і показує кольоровим, але пищить інакше. Я вже відрізняю, навіть на чотирьох тонах. Сигнал правильноі знахідки чистий і гарний, а жерсть... А якщо поставити 99 тонів, то з часом по звуку будете відразу розуміти, що під котушкою. Безумовно, ймовірність помилки буде, але невелика.
Я свою переключив на 4 тона. Бо та балалайка забембала, особливо коли їдеш на всіх металлах по городу))
А якщо глибокий сігнал? По городам е таке лихо як кришки від домашнеї консерваціі, так от воно в землі на 40 см а звенить як монетто, хотя я вже бачи що то кришка по звуку, от так я копав кришки раді інтереса і на такому же сігнали один в один підняв катін пятак. Вді завалюе що на тому що на тому 48
о знову міряєтеся апаратами!аську 250 поки що навіть не думаю міняти! по кількості та якості знахідок, плюс вартість апарата - кращого як на мене, нема! по війні та й по монетах - супер!а основне - це везіння та досвід!
по стерні згідний з Вами, хоча й не завжди вона пищить! а з штатною катухою так і взагалі лишніх звуків не дає! а на засмічені ділянки штатна катуха піде й не погано!
ну не знаю! на вкус і цвєт.....кожен кулик хвалить своє болото! головне, щоб власник получав від свого апарату задоволення!а якщо він не довподоби - то треба мінєти!
Мені аська не довподоби , бо погано розділяє цілі . Кольорові метали вона ще більш менш розділяє , а гиржаві чорні то це капець кидає куди хоче і звенить як перелякана . Тай не бача аська те шо баче терка . Я як копав з тим напарником то він мене зве , каже махни тут , або взагалі нічого , або видає какафонію бо там купа мілкого чорного заліза , а він мах і манеТТний сигнал , коп лопатою і манеТТо . А якшо взяти ще до уваги шо в нас бідний край , це не у вас там Австровенгрія та Польша де люди більш менш жили , а в нас або дикий степ або кацапи . Та ше й пропускати манеТТо тою аською то краще вже взагалі дома сидіти , бо в мене було з аською350 якшо 2-3 мането ( усі і совєти і кацапська імперія ) за коп то це добре . То зваживши всі за і проти вирішив купувати майнлаба 705 , ціна середня , легкий , на пальчикових батарейках , а не ті крони де їх в біса купувати і коштують вони мама рідна , настройки прості , блок знімається теж гарна опція , пішов зненацька літній дощ і пхай ту аську куди хочеш щоб блок не залило , а у терки зняв блок , запхав у целохфановий пакет із застібкою , кинув у рюкзак і всі діла , гарно розділяє цілі , є оті всілякі відстройки від поміх та єлектромагнітних хвиль , цифри вді показує . Та й продати майнлаба просто і швидше ніж аську , он новий майнлаб 705 14600грн , а б/у 5-6 річні правлять 11- 13 тисяч , і купують ті б/у прилади за такі гроші .
вітаю панство. знов про прибори сперечаєтесь. о я ттаки знов скажу що аська гімно голосливе та важке а от вератор то таки пісня. легенький, точний та і глибина пристойна.
Те шо аська гімно , ваша правда пане К . Єдиний аськин плюс це ціна і легкість в настройках , вмикнув і пішов . А кіко вератор важить ? Бо аська як на мене дохляка то геть вона легка . Це оті чудо прилади лінійки гарет джітіай 1500-2500 , отіго зелені і на 8 батарейок , ото важкі , наче гирю в руці носиш .
Я завжди ходжу на всіх металах. І теж 4 тони. Але вони все одно відрізняються залежно від цілі, просто звикнути треба. ХЗ... Наскільки пригадую, кришка 28-32, десь отам. Хоча, можу і помилятися. Але звук у неї точно інший аніж у мідної монети. У монети він чистий, дзвінкий. З кришкою не сплутаєш. У кришок та консервних банок звук хриплуватий. За винятком алюмінієвих. Ті свистять чистим алюмінієм, бо ним і є. На щастя, вони нечасті.
В мене кришка шмаляе от 42-48 все по монетним сігналам. 28-30 бескозиркі, 3-6, 6-9, проволока люмінька, 24 -30 совети. Так вот на 28-30 копаю основную массу білончіков і серебрушек. от 9 до 30-36 гудзики, 3-6 металлопластіка.
Сьгдня пан Бог послав мени-1/4 флорина сриблом-стан минт,20 крейцерив сриблом-стан на 4,4 крейцери мидь стан недеже,2Х1 крейцеру стан теж 7на 8.Ранянська ходячка.2гудза РИА пэхота,один вастрия схоже номерний,але номеру вже гаплик.Дякую за увагу.