У нас взагалі дощів не було(( Поки з Ямполя їхав тричі накривало дощем, двічі грозою (в одному місці навіть дерево блискавкою запалило), а як за Погребище виїхав дощ навіть не сцикнув((
Я свою знахідку підняв ВЕРАТОРОМ.котрому вже років до 10.Після гаретів.шмаретів.На вибитому вхлам місці.Приклеїв на *мозги* 3 монетки.і прилад на стіну.Замовив в Циклона новий ВЕРАТОР.такий.як я хочу.
Пане Каціо і шо Ви в тіх тьорках знайшли доброго,голду,свинець,бронзу оловянку закидає в чорнягу,в вашій місцині тре особливо за цим дивитись,тре шось з технетіксів_фішерів чи ХР дивитись,ну щоб частота була трохи вища,були в мене 50 та 705 то після них на ЧК з Т2 просто прозрівав скіки в землі залишилось.
Я бачив як працює терка і я поряд аською на замусореній корчмі ( купа горілих цвяхів і різного мілкого заліза ) то моя ася тільки пищала як скаженна . Напарник викопував манеТТо за манеТТом і цвяхи йому геть не заважали , ну а мені довелося піти геть з тої корчми на німаковські позиції гільзи колупати щоб хоч щось покопати . Фішери мені якось не до душі , оті корби замість кнопок , на блоках ота пльонка відклеюється наче немона його з нормального пластика зробити , та крони , і звук у них противний . Технітікси взагалі не бачив як вони працюють і в руках не тримав . Куплю майнлаба 705 і спробую якшо не то продам і куплю щось інше ( мать деуса ) . Асю 350 вже продав і слава Богу , гарети більше купляти взагалі не буду .
За аську350 однозначно краще , та ше й катуха в нього стояла нел шторм , то маска діскріма в тери705 працює нормально на мілкі чорні цілі не реагує так як ася ( пишить як заглючена ) . Може деус ще краще працюватиме на мусорці але я його тіки на картинках бачив та по відео роликах .
Х Терра 505, як раз бачить і дуже добре бачить оти маленькі цілі,які рибачкам навіть і не снилися. Ходю с теркой вже 6 років, по монеткам начав в рази більше піднімати срібла, мелкіх монетто, а про металлопластіку я взагалі мовчу. А так то да на вкус і цвет товаріщей нет.
Все правільно сусіде, Ви вже просто переросли той поріг до якого юзають Аськи.Не маю нічого протів асечкі, сам проходив з нею чемало років, монетто вона цепляе крепко но мелко і не на смітниках як наші городи, я після своеї аські по тих самих городих с Террою піднімав монетоса в рази більше))) більше стало попадать гудзиків, хрестиків,образків, перстеньків і.т.д
АСЕ-250 по скошені стерні, єто нечто, ліпше катушкою стерні не касатись.... перевірено і не раз.У камрада Е-ТРАК, він ходить і монетто колупае, а я звонички Асіни слухаю і стерню притоптую. Після того як взяв Терку....я прозрел Хотя свой первий дінарик поднял Аськой, так же і нак скіфскій семечку. Правда с Теркой я іх в рази больше стал находіть)))
ну і тут також є нюанси. приведу свій приклад, покористувався АТ про, сказати , що він мені не сподобався це нічого не сказати. для того щоб взнати що під котушкою поррібно клацати у проф. режим. набагато легше викопати пробку і не паритись...
А рівнять))))) я так проходив с напарником камрадом довго, я з Аськой він с Трактором, по монетто бувало і нарівно, но частіше він перемагав. Я верховие сігнали і як сайгак бігомчиком а він спокойно і уперед, не раз гукав іди пощупай, махаю над сігналом ніц нема, а він коп і монетто.))
Наезжа зараз до мене команда з Кіровограда на покопать, так в одного Гарік 2500, з катухою шо руль от камаза, в другого Єксп, в третього терка як у мене, так от Єксп по монетто всіх взувае, а терочнікі по металлопластіке.
Так. Но трактор такі глибокі цілі бере что диву даеся. Я пробував з ним ходить, добре сбалансованний, чуйка песня, а глюк на жесть іржаву той самий шо і у Терри.)))