Вітаю. Всіх з початком вихідних! Зараз зайшов у легендарну тему про "мопед котрий не його" ( https://moto.kiev.ua/trid/perls/1162393539473/0 ), відшукав отаку гарну річ:
Вчора домовився з сусідом про оренду городу.60 соток.а там поселення було.кераміки валом.є фрагменти*лощонної*
Доброго ранку! За віконечком Сонечко гріє. Продам моторолер не свій, РОзміщу я просто об'яву, від модера зловлю пред'яву. … ну от нафіга зранку иаке постити? партсігари-мотопєдіки — тепер весь день гиржатиму кінським скоком, на коп як іти тепер без мотАроліра в пАрцігарі? Їхатимете повз мене — заскакуйте, заодно і я поїду)) у Черняхів
Доброго ранку! +7, хмарно!вчорашній вечірньо-нічний дощ припинився!вихідні нарешті - на роботу не треба - красота!
В7 доброго ранку!!! На дворі сонячно та тепло !!! Вчора приходив мій брателло (старший) повноцінний дембель 4-ї хвилі. На моє запитання "скільки сепарів завалив", скривився та сказав, " я дивитися не ходив". Враховуючи, що на ньому був записаний агс, то дивитися там було мало на що ... Тожбо зара можна і до кави ...
доброго ранку шановні у мене на сонці термометр вже показуе +26. погода чудова. з утра вже як мул з ринку пару сумок притягнув. черговий виход буде за розливним пивом та рибою. вже стомився з ранку. отакє.
Шалом , з шуботою ! На вулиці сонячно , тепло , тихо . Якийсь цікавий рейтинг , голда вперли поперед деуса і зозо , і ціни на прилади мать із відсотками пану К . Для найкращий рейтинг це знахідки які знаходяться приладами . На віоліті найбільше цікавих знахідок знаходять майнлабами 305,505,705 та деусами і трохи прохами і голдами , а є треки , сафарі , зозо якось не того не приживаються у копарів . Є й знахідки що піднімаються асями 250 але то пощастило , ті знахідки можна було підняти любим приладом .