Ага, щас. Есть встречное предложение- после Опрышка сразу махнуть к нашему другу. Пусть и тот порадуется.
И пока они будут приходить в себя мы в первом случае апрестаем давиться слюной, во втором- наступают налоговые каникулы!!!
Нє , дякую за пропозицію . Не подобаються мені металошукачі без екрана і де треба тіки на звук орієнтуватися . Я на б/у майнлаб ікстера 705 вже назбирав , ше трохи та й на нову вистачить .
Да нужно еще проверить холодильник , а то после кулинарных извращений пана Опришка слюновыделение какое то повышенное , нужно успокоить расшатанные нервы .
Таке , чого це я маю комусь шось слати , га ? Вас шо пан К покусав ? Я кажу якби мені хтось даремно давав вератор чи дарували як подарунок то я б краще взяв грошима , доклавби і купив те що мені хочеться , а хочеться майнлаба 705 ( на деус чи майнлаб зозо точно не на збираю ) .
Ух, яка детективна історія: https://reibert.info/threads/portsigar-zolotoj-156-gramm-56-aja-proba.760251/
дядчку Кран а чи бачили ви такую чудасію коли радіво звйазда54 року будуть крушити кувалдами та ломами? мо вам відео прислати, га? до речі пілся Великодня заберу той шайтанапарат додому
ВИТАЮ ПАНСТВО!У нас туман,але тихо и не холодно.Збираюсь на коп-шаббат жеж працювати неможна.Писля вчорашнього общения с паном Дохтором состояние нестояния,но то байка -побигаю по лису ,пройде.