Доброго дня! В нас +22 майже літо, хмари с заходи підтягае,мать дощ весняний буде. Роботи повно, сажика поросятам ремонтую, Пане Опришок бачу Ваші поросятка вже добігались))) Файна коптільня з розмахом! Щоб я так жів!
то що вам заважає таку ж, або більшу побудувати? в селі жиєте це не в місті. то мені тре кожен квадратний сантиметр у дворі рахувати та з жінкою воювати за нього, двір дуже маленький. бо вона усе засадити хоче. отакоєот
Он щойно мене хотіли розвести босяцюри на ОЛХ . Виставив я ото спальник на продаж і відразу звінок із оцього номера 0948508358 . Питає чи ше спальник не проданий , каже шо зара перерахує кошти і шо наложкою йому слати не треба бо він не хоче новій пошті платити за наложку , я вже грішним ділом подумав шо дав маху із ціною , продишевив думаю . Взяло в мене номер карти і прізвище та ім"я , уточнило суму , дало свої реквізити на відправку : Полтава , склад нової пошти 4 , Зайцев Сергій Сергійович . Я думаю передзвоню тому покупцю запропоную ше й каремата , але номер чогось мовчит і каже шо поза зоною , і голос в того покупця був якийсь підозрілий як по шаблону розпитав за карту і суму , за сам спальник нічого і не питав і не торгувався . Набираю номер в гуглі , а там на цього босяцюру http://zvonki.octo.net/number.aspx/0948508358 . Почитав я оті відгуки про тих босяцюр і сиджу чекаю коли ж подєльнік зателефонує . Трохи згодом звоне мені його подєльнік із цього номера 0567853571 представляється працівником привата . Я й питаю привата ( карту то я ж давав авалівську ) , от тут вони й поняли шо лоханулися і нічого в них не вийде бо карта то ж авалівська і в аваля такі діла не проходять як у беніного примата , та й поклали трубку , я навіть і не встиг поприкалуватися з них .
будуйте вертикальну, а ще краще жидкий дим.Хочере я вам корпус холодильника подарую, бо бочку 200 л. на возик порізав. Але якщо зробити пристройку коло клуні а вивести з іншого боку трубу, то і місце буде, і сусідам можна казати що криматорій. але якщо буде щодня диміть то подумають що самогон варите.
дякую. я ледь від старих холодильників здихався. цигани якось грюкають та питають чи нема старих холодильників, пралок тель-авів зорів. а в мене якраз трійко стоїть. але вже без начіння, я двигуни та мідні охолоджувачм разом з морозільниками звідти видрав і залишилась там купа гнилої жерсті та плястіку. та кажу є. три. в циганча аж очі загорілись.але побачивши собаку у дворі який так бігає, без нашійника у двір заходити нестав і тілько так роздивлявся що та як. ну домовились на другий день що він автівкою підскоче та забере. ну я притягнув їх до хвіртки на другий день та і чекаю. коли грюка у вікно. вийшов, песа припнув поближче до хвіртки та і виносю . якби ви бачили його очі коли він побачив що там одна шкубатурка. він ся не плякав. а тре сказати що холодильники два були отая старезна ярна яку на початку 60 тих років клепали. тобто там з тоненького кутника остов залитий пеноплястою і обшитий тоннькими панельками з жрсті. і один я вже розбарахолив. тобто остів та пінопляста. даю його йому а він каже так тут жеж нєма практічіські жілєза. я йому, це тобі бонус.коротше забрав він той мотлох, а я і радий. бо мені як автівку шукати щоб на брух відвезти а потім той плястік кудись дівати то більш грошів витрачу на те. а так приїхали, забрали та ще і грошів троха заробив. і головне цигана надурив. отакоєот. а ви кажете
Доброго дня,а він точно від Вас поїхав!???Бо ви там написали що хомячка поближче до хвіртки привязали.Автівка хочь нічого так??
тоді в мене ще небуло хом'ячка, вівчар був. та і нащо мені звірєтко труїти, я що кацап якийсь чи що? мені песа шкода таким годувати
Зрозуміло,так так і тре було писати,що історія ця трапилася як ви молодий були,та в Олександрії бандою консервщиків керували.Гараз,піду в центр,гляну що там та як...
У мене і задешево , та такого не буде . Спальник один чорний зимовий , інший зелений - літньо-осінній і гортекс чохол у вудленді + сумка компресійна - фірма все мариканське . Каремат як каремат , для американського війська . Якшо цікаво то тема ось https://reibert.info/threads/spalna-sistema-armiji-ssha-mss-i-karemat-armiji-ssha.765270/
С вечером панове , на улице тепло светло и мухи проснулись . С наступающими выходными всех ! Шо тут нового у нас .
Гірше садюга він. Я вже дижку знайшов и кусінь труби 200 асбестової. Хіба так можно, зараз самі строжайші дні посту, а Ви таке оце виробляете.)))
Тепер мені точно треба буде робити оту каптілку............. жінка побачила фото пана Опришка, з ніштяками.