Доброго ранку! користуючись можливісттю учора в лазні змили всю гидоту! а сьо чудовий теплий ранок! всім гарних свят!
Кому кондиціонер потрібний , 7-ка, занедорого? вітаю пан Бек ! а сікоко рупіїв шайтан-машина коштуватиме,? мо у личку бо зразу ж обкладуть відсотками
Вітаю! Всіх з останнім днем робочого тижня перед довгими вихідними та Світлим Воскресінням. Я би не сказав, що він кацап. Він, швидше, росіянин. І дуже грамотний спеціаліст у своєму розділі. Не хочеш - не вітай, ніхто не примушує. І не розводь срач.
кацап він і є кацап. кісніра згадай. ти теж волав на увесь райб що він нормальний, а виявилось що ні. а вальдурашка? ти його теж людиною вважав. так що най ті кацапи валять на свій вв2 та там і сидять.
Привет! Вижу тут все по старому. СРАЧЬ... Ну и правильно. Бей красных пока не побелеют, бей белых пока не покраснеют!!! АНАРХИЯ МАТЬ ПОРЯДКА!!! А не то что сейчас.
Борзоту шліть мені<якраз маю ак під рукою>.борзих та хамів рєзко прикопаєм))))).доброго дня всім!Бандерштадт+20,вітер пд.,сонячно.
САЛОм алєйкум шановні!!! Поки ви тут бешкетуєте, моє благородіє займається пользітєльною справою, отакеєотавикажете
резерв на все. реквизити в приват, відправка новою поштою. покваптесь куме щоб вони вже в заевтра до обіду були в мене