Доброго ранку панство, хай частить. іду арбайт, трохи замовлень є. Кому кондиціонер потрібний , 7-ка, занедорого? продам КМ 38, СВт 38.Подарю кавову машину н\р за 200 грн.
то я спочатку тут запитую може кому потрібно занедорого, а потім на віоліті під другими ніками прродаю, щоб % неплатить, типу офшора
крим то файно, коли там чисто, малолюдно, звідусіль лунає українська, а у СЄвастополі - величезний метрів на 20 пам"ятник Степану Бандері!
Вітаю ! На вулиці сонячно , + 9 , тихо , мать буде файний день . Сфотографуйте ту мендалію і виставте тут щоб експерти оприділили чи то ще та мендаль чи копія , а потім тому кадру дасте гроші якшо оригінал .
http://aukro.ua/za-vzyatie-veny-boevaya-original-sostoyanie-s-1-grn-i6159562403.html Колодка 50гр.пайка уха 100.
Добрий ранок.Бачу пан Венченцо-пинокио зъявились ,то маю надию що на свята буду мати каву.Всим гарного дня,хабарних знахидок.
а не тре економити та користуватись укрпоштою. бо вони будуть везти самим довгим, навколешним шляхом. то в них зветься поліпшення якості послуг. вітаю панство
та тема доставки цікава! укрпошта доставляє грузи в кожну дирку, дешевше зате повільно з специфічним персоналом, який зберігся ще з минулого століття!якби хоч трохи їх модернізувати, комп"ютеризувати (бо купа отих папірців, які треба заповнити кожен раз , дратує), то всі решта - Нова пошта, Делівері і т.д. - закрились би та збанкрутували!
а що толку? вонож сидить та по півгодини шукає на яку пимпочку натиснути а потім роздивляється що воно натиснуло. незнаю як в вас але в нас то заповідник совдепії, сидять сракаті баби які мабуть на машині часу з совдепії привезени спеціяльно для того. та ще і з таким виглядом що то я їм щось ще і винен. ак само і на укртелекомі. ніхріна працювати нехочуть, такий собі колгосп тихе життя