пане дохтур. та замовте вже на усю стіну рамку. та і вішайте туди, як місця небуде то переходьте на іншу стіну, замість шпалер буде. а як у хаті усе завішаєте то перходьт на зовнішні стіни. і буде друга чудасія у чернівцвцях
тьозка, я ото стісняюсь спросить - поки я потом і кровью добуваю собі пряжки, ви ото тута по четвергам зробили день жіночих срак? ... відімо я шото пропустіл
як завжди. бо прогулюєте засідання клюбу. постановили через те що завтра страсна п'ятниця цицьки показувати сьогодні.
... і змусити поклястись, шо він так більше не буде робить, іначє буде як у воєнной прісягє " ... а єслі же я нарушу свою клятву, нехай мене постігнєт суровая анальная кара і всєобщєє прєзрєніє всього трудового народу!!!"
На копі, ліс, тиша, пташки, хабара нема, так один шмурдяк. Продам катушку Марс снайпер пане Allex761, ось нові хфото.
то ви пропустили ранкове засідання політбюро, тобто, товариства в голові з Леонідом Іллічем, тобто, паном А%, де той постановив нагороджувати сьогодні орденом, тобто, цицьками кожного, хто зайде до цієї теми, отакеє от, о ви кажете -)))))))))