а чом в брички колеса не автентичні? тре' щоб колеса були або дерев'яні або гумові зі спицями. щоб всьо було по кошерному фєнь-шую.
Это чтобы у жениха в первую брачную ночь (после аутентичных деревянных колёс да по плохой дороге) ничего НЕ ДРОГНУЛО!
Це називається простіше - якщо пан Опришок десь зник, то скоріше за все десь в горах, як наслідок запасайтесь валідолом і слюнявчиками. Класні фото, природа чудова. Правда трави на схилах дуже мало. В нас вона вже вище колін.
а де ж світлини трофеїв які були знайдені в порушників та узяти за те що минулось тільки штрафом без криміналу та конфіскації всього майна?
А най вам дотепники!вони ж бо на асфальті,а не вдома.чи гуцула ніґди не виділи в чоботях?мешти то є парадний варіянт чобіт.Дивіться <білий птах з чорною ознакою>,то в тій стороні знято.
А я вас прошу!що не запасешся-все одно зжеру і обслюнявлю!і зо два десятка білих жаб мозолі об мою шию на лабках собі натрут!)))))))))))))))))))))))
Сподобалось, що весільні деревця ще по-давньому - різнокольорові (хоча вже наявне засилля білого кольору). В нас вже чому перейшли на двокольорові - біло-сині у молодого і біло-рожеві у молодої.
Та напевне так. Хоча є в цьому і певний смисл - раніше проходячи повз весілля неможливо було визначити хто там - молодий чи молода. Зараз ще з новомодними деревцями все ясно - "чоловічі" кольори на весіллі у молодого, "жіночі" - у молодої, а деревця двох видів - на спільному весіллі. З другої сторони колись були кольори квіток, про які ( як назви) вже скоро ніхто і не пам'ятатиме: небесний, антрементовий, цегловий, кукурудзовий і т .д.
Щось мені здається, що це темно-синій. Дуже подібне слово до польского - атрамент (чорнила), антремент колись був тільки темно-синій.
Панові Славуті великий респект. Справді це - "чорнильний" колір. І походить від полонізму "антремент".
Мови вимирають,і це не дань моді(((((на жаль!чим менше людей спілкуються мовою-тим скоріш вона вмре.зараз модні міжнародні мови.а все залежить від людей!!на Форрерських островах-свист-основна мова.а ще є діалекти і т д
Добавлю-в журналі <вокруг света> є інтересна стаття про вимираючі мови світу.ось тільки номер журналу не памятаю.та що зробиш-ми на зламі тисячоліття,не то що покоління,коли зазвичай слова та назви стають спочатку рідко вживаними,потім застарілими,а потім зникають.це є ще одною причиною любити мову свою,свого краю,плекати її і не соромитись!
Перепрошую, з запізненням,але якщо Пан Опришок не зьявляеться в темі, я так міркую, Він на свадьбі. а потім світлини і дражнеться
На приїмних речах я <то так завжди,з поваги до інших гостей,чи до інших подій моб.тел.обеззвучую>.мо і вони так діють??!А до компа ноги не йдут))))))}}}