ЙОХ ТИ НА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!казав ж-пяний за кермом то злочинець!парагвоз на стовб впіндюрили!)))))))))))))))
кліщі -НАХТ!НАЙ СОСУТЬ/когось іншого/ на то є хімоза.нявки???????????гм???????О!їх вуйко ЧУГАЙСТР лікуї.єдин раз.навіки.спитайте Опришка їк не правду кажу)))))))))))))))))))))))
Вот сижу ломаю голову... Дано: Офигенная чугуниевая сковородка без ручки под чапельник. Надо: Сделать ручку или чапельник. Неизвесное- что лучше: Ручка или чапельник. Использование- на мангале. Ваши мнения???
ква!згадав козі смерть-вуйкам-МАРЛЄЗОНИ!шоб мені уха та єзик не тігнули!видно зара буду тевханий!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))
Я б краще якісь вушка прикрутив, і не дуже заважають і можливо двома гаками зачепити і зняти, якщо важка.
а то ніц.на мою душу певне місця в пеклі не є.там-все заєнто!братовбивці,священники,клятвопродавці,депутати.я зо своїми гріхами ше в черзі буду стояв,жиб мене прийняли!
Колись у давні 90ті, працював я на трахторі))) то було в жнива, мав я затулячку, а кум мав стогомета, то й були вуйки на підхваті, попрацювали вивершили скирду хлопи мені кажуть.......Пане Ігоре бери крумпли,солонину,палянку,гайда ватру палити....)))))))) От тут і в пана Вовка..чомусь не все...чи то палянка не та.
та нє!все добрі)))))тіко крумплі,палєнка таватра зара від мене за 220 км ї)))))))))))))тудом ци немтудом?????))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ГИ)))))))))))))))))))))сусатєльная певно????))))))))))))))не даром видно пуйло в нас на параді відмовивсь в яника конхвету брать у рот.а медвєдік -ототт малладца!узяв)))))))))))))))))))
... і знову проблєма, пряжки звідкісь прибувають але вже нема куди чіпляти - тре знову думати про нову рамочку
вроде тоже как "копари" только лопаты побольше наших, может кто видел уже но вот повод еще посмотреть бой лопатами китайских рабочих которые не поделили объект типа кому рыть а кому и по рылу лопатой.