Холодний зимовий вечір, в печі палахкотить вогонь, хтось порається на кухні. У теплій кімнаті при тьмяному світлі сидить дідусь разом з внуком. Дід уже поважний чоловік, пережив 2-гу світову, багато пізнав за своє життя. розказує внукові.... Дід: "І залишився я в окопі один, усіх перестріляли. І тут до мене хвацько вскакує чимала зграя німців з автоматами. Ціляться на мене і кажуть - "соси або розстріляємо"" Онучок: "Ну, діду, що трапилось далі?" Дід (з єхидною посмішкою на обличчі): "Ех... розстріляли"
Глянул у БлуДни,а тут цицки,гадав що сьогодня пьятниця,глянув у килихвон,та ни четвер.То з рибним днем та з наступаючою страсною пьятницею.
та куди ж вас збоченців подіти? постіть цицьки, перенесення затверджую. вітаю панство. на дворі наче тепло і сподіваюсь що дощу небуде
А хто казав шо сиськи ,сало и самогон то саме необхидне для копу?Металоискатель и лопата то зайве,головне шоб диван був зручним.
Бо поки жив дядя Изя вы будете есть ТОЛЬКО шоколадные канфеты.(с)Приходит Еврей дядя Изя в гости наведать племянничков. Тут они налетают на него и спрашивают: - Дядя Изя, дядя Изя, что ты нам принес?! Он им: - Ой, детки, принесу завтра... шоколадных конфет! - Ура, ура! - кричат дети. На следующий день приходит дядя Изя. Снова дети набегают и спрашивают: - Ну что, принес конфет?! Он им в ответ: - Не было шоколадных, были ириски, а нах.й вам ириски? Они: - Да пох.й, принес бы ириски... - Ладно, - говорит, - принесу ирисок! Через несколько дней опять заходит. Они у него с ходу спрашивают: - Ну дядя Изя, принес ты конфеты??? Отвечает тряся указательным пальцем: - Нет дети, пока я жив, вы будете есть только шоколадные конфеты...
ніхт він не тупий-там зазубрини є))))))))))))))))))))))))))))доброго Вам.чистого ЧЕТВЕРГА.ПЕЧЕМ ПАСКИ!
ЗАВТРА!!!!!!!!!!!!!!!не настане !!!!!!!!!!!!!!!!!!!НІКОЛИ!!!!!!!!!!!!!!00000007)))))))))))))))))))/Ірландський національний епос,сага про святого Патріка та старого мудрого змія/Костя!не ображайсь!/маю на увазі нашого комрада з ніком Старий змєй/.всім-ЩАСТИ!я біжу на кухню.папа/нгує/)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))