так то ж наскільки я зрозумів дикий був. бо свійські по дорогам не швендяють у такій порі а в теплому та сухому сажу сплять.
Доброго ранку за вікном +10,начебто ясно.Значить буде сонце(може!)Резерв на ошийок і задній правий окіст.Адресу давайте пришлю взамін французкого вина "Сам-же-не".Збираюся на працю...
Доброго ранку! У нас +10 , тихо , хмарно, обіцяють зливи. Теж біжу на працю . Сьогодні чистий четвер, шоб ви були таки здорові !!!
Доброго ранку шановне товариство!!! Нарешті дома !!! День сьогодні обіцяе бути гарним !! Вам пару гарних світлин з гір!!!
Доброго ранку!+5, дощ! Чистий четвер, панове, Навський Великдень ! так що дощ в тему! Сьогодні бажаю всім чистих думок!
теж саме я майже сказав, неповірили. Суть в тому що вигрібна яма 6 куб, викачали 12.04, а 27.04 вона вже повна.По лічильнику 2 куба, ну хай дож ще 200 літрів води.Короче поспорили з дренажником якщо він приїджає 07.05 і яма повна , плачу по 2-му тарифу, якщо ні, пардон, ще раз безплатно викачує. Давайте реквізити. 0.5 відправлю+ пивасик домашній
В7 доброго ранку! Сьогодні сонячно та не дуже тепло... Може на віхідні все просохне та можна буде піти та покопати гільзача ... А доки ось вам морозиво-варений кіт
То він привезе з інших ямів і у Вашу зіллє, щоб тільки правим залишитися. Якщо вже так пішло, то треба обов'язково бути присутнім. Мені наша газконтра щоразу намагається приписати якусь тисячу-півтори лишніх, я сказав, що лише ті показники, які я особисто підписав, прийматиму до уваги
ці висотки в зведеннях є, але глухо по ним . А краєвид я вам кращий збацаю є місцинка, вам з грибами чи без ?
За помірну ціну поділюся досвідом))))) Іноді в блоках плавного пуску довбануті китайці плутають маркування виводів А і С (в той коротший - з ним все ясно). Я пів-дня промудохався поки здогадався контакти перекинути.