Задачка ; є ємність 6 кубів, в неї за місяць набігає 2-4 куба води.Питання за скільки часу емність буде повна? стпавлю 1.5 літра пива за правильну відповідь.
Если за месяц(30 дней) набегает 2 куба,то полной 6-ти кубовая ёмкость будет через 90 дней. Если 4 куба-то за 45 дней. С ув.
В среднем получается что за месяц в емкость попадает примерно 3 куба.При притоке в 3 куба за 30 дней емкость наполнится через 60 дней.
В мене ця пошисть росте на горіхові, ясенові, і кленку. Навіть сьогодні сривав курям і качкам кидав,дзьобали наче всі живі.
Сьогодні не витримав,втік з роботи в 12 годин.І на коп,знайшов гильзу з авіа,монетку 1934 року 15 коп,і отакий гудзик Жаль вушка немаєЩей вимок до труселів)))так зате задоволення вище голови
Нажаль в Вас з утратами, якщо мили водою, то цьому гудзику буде амінь. Там залізний вкладиш , обтягнутий міддю.
Ні не мив,хоча викопаний в дощ(((Ви мене насторожили,будем посмотреть...Але ж на ньому ні ржавчинки...
Тож у пана Бека запитуйте. Його виїзд, і його фото. Я сьогодні вдень на роботі як подивився, мене аж скрутило.
Я вже казав, якщо офицер, ніколи не мить, сам часто так робив, бажаючім фото трупов, після рік-півтора, можу предоставить.