Вітаю. Гарно, сонячно, середа, п"ятниця і всі інші вихідні наближаються нестримним домкратом. Якщо нікому не потрібно, то шліть мені. Бо дівчата минулу посилку вже випили.
Вітаю ! На вулиці сонячно , + 8 , вітряно . Слабенька шось у вас клуня , он дивіться яка "міцва-мобіль" в пана К . захаді і сплати братні відсотки
Привітавсі ! То , друже , у Вас не візок , а вагон ! То ж маю припущення що Ви його десь "здетектили" та на запасной путь відманеврували і тепер шукаєте кому би його збагрить ... Але то не варіянт бо на дворище до Консерватора нема залізниці - він всю колію розібрав згідно закону про декомунізацію бо на кожній залізній рейці було клеймо есесеру . Пи.Си. Сиджу в селі один як вовк , топлю камін у "шпаківні" на другому недобудованому поверсі "фазенди" . Тріскотять дрівця , вогонь виблискує по кімнаті а я як Шерлок Холмс вкутався бабусиним ліжником в кріслі та пию глінтвейн шо забадяжив з таткової налівочки , заслаб геть бо застудився - позавчора коли прочищав ринви під зливою дебело змерз і мабуть знову застудив суглоби бо навколо кістки порізана шкіра почервоніла і нестерпно болить ... Але я думаю шо то все ху..йня в порівнянні з тим як мерзнуть хлопці в багнюці та з важучими змоклими ботами , як мерзне все тіло бо нема де сховатись від вітру та вологого холодного навколишнього ворожого середовища ... Для настрою знайшов ось
вітаю панство. на дворі знов якось прохолодно та ще і дощік час від часу. на великдеень повинно бути тепло але таке відчуття що до векикодня щ дуже далеко. склав шайтан-ноута і зараз тестю його
вітаю сусід, теж паскудство за бортом , та щоб настрій був , вирішив млинців напекти під веселу музичку)) ось вона http://mp3.infan.ru/get/234370/avi-benjamin-sad-circus-online-audio-converter.com.mp3/
що ж то таке, погода геть зпаскудилась, коли вже буде тепло та сонячно, брехуни не кажуть? "брехуни" - синоптики)