воно то заманливе, але ж я зелену квакуху придушу сам та ліпше здам візка, бо то є вже співучастіє, від 3 до 5.... не годится)))
Ага , таки перевіряв , тре теба в формі тримати . Бо он навіть не знав шо у власній клуні є необліковане залізо .
Нє!ну шо ж такоє?прошу ж-не файкати в ліжку!а то дивлюсь-знов за своє.спєцом все передививсь-самий здоровий бугай-то Джим<що не палить і не квасить джин)))))))))>.во!а той вуєк з носогрійков на ліжку накривсь-дали мєтку. ЧОРНУУУУ!!!)))))))).з вечором всіх!та й добраніч!тре нахт дрих робити<більш двох діб оргазм,тьху,організм не тримається активним))))>.а то зав,..сьодні вже купа роботи.салло))))на смалець,шкварки топить,холодецьке мнєсо розмерзти маї.а і шльондерам нічним зара всунути тре<хомяки сусіда шось горло друть.мать якась ква лазе по подвірях>.во!роботи купа))))))
Де відсотки? Де хабар? До кого їхати? Маю " пєрєдвіжну клуню" на колесах. У Вас щось є? - вже дивіться у вікно, клуня біля вас. "Не ти вибираєш клуню - клуня вибирає тебе"!
доброго ранку панове, середа, вихідний.кому 0.5 горіховки,+ 1.5 пивасика домашнього , одна залишилась?
Доброго ранку пожиратєлям снєгірєй і руцкоязичних младєнцев! В столиці "Райхкомісаріату Україна" +15, сонячно, тепло, ходять гарні ногасті дівчата і молодички. Вчора дружина якось глянула на все це дійство і сказала: " Тьху, що з літ то з розуму! Глянь на себе - старий кабЄль!"
Всем привет! На улице +5, солнечно. Сойка на дереве мяукает, тролит соседских котов. Денек обесчает быть. В общем каждый развлекается как может.
В7 доброго ранку !!! Сьогодні дощ дубасить з 7 ранку, а може й раніше почався, я цього не знаю, бо до тої спав ...
Доброго дня! В нас хмарно, але +10 і вітер холодний вщух. Бурьяни поперли як скажені, в березі трава вже 20-30 см. Літо на підході.