Цього тижня Страстна п"ятниця. Тому і писалося, що цицьки - у четвер. Викопали багато, але не скажіть, є іще. А в деяких місцях і внукам вистачить. Дістань все з клуні, і виявиться, що там металу іще на два ангари стане. Просто ти вже старенький, і забув, що там у тебе.
Добрий вечір шановному товариству. У нас сумні новини - прийняли нові засади продукції ММГ - тепер деко не можна буде ані розкласти на частини, ані клацнути спуском - деко буде монолітом.
ешкін кіт, я теж зібрався паркан варити та профлист крутить....скільки проф труба коштує тепер 50-25-2мм
Та ні - загроза ТЄРОРІЗМОМ - є в нас так пєрдольнєнта блондина - Бєньковска, то вона розробляє як п№яний заєць.
З вашими законами по нормальній зброї , нашо те ммг я взагалі не розумію , якшо у вас повна шафа вогнепалу .
І скільки терористичних актів скоюється за допомогою зброї зібраної з ММГ? Навпаки, населення озброювати потрібно. Тоді терористам набагато сутужніше. Бо коли він вийде з автоматом на вулицю, то вальнути його можуть з будь-якого вікна. Пишіть про це своїм політикам і піднімайте у пресі. Може, вони у вас розумніші та дослухаються.
То йдіть та переконайте отих мудаків. Щоб було ще цікавіше - ота Бєньковска хоче заборонити на пів автоматичну зброю так, що усі клони АК, М16 та інших можуть пробувати нам забрати.
я теж думаю що всі ммг потрібно заварити, на вони потрібні. Тільки бойова і схп.да Бєньковска, то фрукт. 100% проплатили , щоб нормальну зброю втридорога продавать замість ммг. Але що радіти, у нас вже теж законопроект пропихують, ммг вне закона якщо незаварений і клацає.
А повертаючись до теми підсумків до СВТ, то вони отакого типу http://i2.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/007481/7481259.jpg.
тілько бойова! і щоб в кожного стілько скілько заманеться. і ніяких паперців щоб не оформляти. а толерасти най йдуть до дупи