Тре зареєструватися (є версія на кацапській мові) та й купити, а перед купівлею спитати продавця чи вишле в Україну.http://translate.google.com/translate?u=www.egun.de/market/&sl=de&tl=ru
Зачем вам та столица , тут пильно шумно и грязно , и самое главное выкопали все вокруг в радиусе километров триста .
Млядь,шо за держава,за 5 днів ціни на прокат металу виросли на 70 відсотків,привіз двох заказчиків на виготовлення металоконструкцій подивились на вартість матючать на чому світ стоїть владу і кажуть паркани поставлять з соняхів а за остаток грошей будуть купляти засоби для моментально люстрації нинішніх рехвєрматорів,напевно і собі шось таке тре прикупити
А я неделю назад металл на ворота купил... Как жопой чувствовал... Да... Вы правы. Походу наверху одни геи в худшем смысле... Я это по стройке чувствую. И могу сказать, что цены подтягивают не только на прокат.
а я порядкуючись в себе знайшов цілий стос листового металу. хоч і не великого розміру але все єдно тіше
Сьогодні купив профлист.Киталійський.110 грн за лист 0.95х2м.труба профільна 20х20.взагалі дурдом.22грн за 1 метр.Зате 15 тон відсіву гранітного за 1000 грн.з доставкою на хутір.