Та в нас тут діспут на тему : чи прирівнюється кійовське метро до шахти , а всі хто хоч раз був в метро до шахтарів , отакоє .
От тіко й умієш що відразу ярлики вішати . Ти хоч раз був на кійовському пляжі в гідропарку у вихідний ? Там яблуку ніде впасти , а на нудиському який знаходиться через протоку місця хоч греблю гати . Заплатив місцевим харонам вони первезуть і відпочивай собі в комфорті , а як жадний то мона і переплисти там не широко .
А того крона й шукати не треба - http://www.egun.de/market/item.php?id=5781721. Тре замовити та гроші заплатити та й їхати не треба - заощадите на бензині.
Молоко за вредность , выслуга лет , вредное производство . Если посчитать что я всю жизнь живу в Киеве то мне уже государство должно персональную пенсию , автомобиль и дачу в Канче Заспе ! Во как я колупнул поглубже .
Нагадай, бо я щось не розумію, про яку саме тему йде мова. Якщо про євреїв - то шукай в "Курилці" теми Старшого майора, і буде тобі щастя.
коротше тема була де розглядались світлини посміхнених німаків на фоні повішених.виявилось що то фек, повішених потім додали до світлин. але чи тут на райбі вона була чи ще десь непам'ятаю
Панове, підкажіть що це за столовий ніж? Сьогодні в латуні трапився. ЗЕКівська авторка, чи щось з набору? Клейм немає
Всім добрИдень! В на дубак +5..8, в доці вже тиждень кашель, горло, нежить... Чорнягу беру по 3,4 -3,5 мідь 93, латунь 60, люмінтій -25. надоїло вже! Хочу все на тиждень-два покинути і до Пана Оприша або АртБорсука в Карпати, або до Вітра з Мурадом в Х.Я.