ну там мені звідки знати? то ж вона пішла туди. а взагалі якщо так цікаво то запитай в спаковського. то він написав, мо і знає чого саме біля струмка
скляночка це вже не по дорослому, відра в мене є добротні! скло залишу поки що для сінагого, турбуюсь про стан клацаків покупців))
тре вже свій реактор запускати та живити дім та подвірря , а згодом залишок струму та єнергіі буду гешефтити..кажувам
- А ти хоч раз на шахті був? - спросил Лікантропа пан К после короткого молчания. - Та шо вы такое несете? Я из приличной семьи! – обиделся Лікантроп .
чому, чому ... пішла на прогулянку, втомилась, схотіла водички попити, нагнулась і ... шозаранеясо ????
таке! а хто ум кієві у метро вчинив дебош? я розумію що ти жієш у маленькому місті в якому може і нема метра і теє метро для тебе дуже велике диво але метро те теж шахта. так що по усім показникам виходе що ти шахтйор. а якщо зарахувати до цього що ти лазиш раз повз раз до льоху то і взагалі маєш великий підземний стаж. отакоєот
В киевском метре небыл с прошлого веку. И ваще то не настоящее метро.... А тока наполовину..... На левом берегу электричка , как электрика ... - то есть раз... Погреба у меня нет по причине очень высокого стояния грунтовых вод - то есть два.... Мне пора до дому - то есть Слава Богу ! Прощевайте...
Будеш плюватися на київське метро - поїдеш досліджувати львівське. І вітаю із закінченням робочого дня, протягом якого ти розмовляв з друзями за рахунок трафіку, котрий твій роботодавець за євро купував. До зустрічі.
А мені кійовське метро подобається , особливо як потяг на станцію Дніпро виїздить і як неспіша по мосту їде , літом взагалі кайф , прохолодно від води і знаєш шо зара вискочиш в Гідропарку і гайнеш на нудиський пляж .
таке. твої портрети і досі висят у метро як особливо зухвалий бешкетник а де ж ти харчі зберігаєш? чи ти поставив великого холодильника?
пане @Allex761 ану нагадай мені де отая тема де розглядались фейкові світлини німаків на фоні повішених та закатованих