У них там гейропа, пляшки на землю не кидають. А в парку давно пити не можна, навіть у нас, там мами з дітьми гуляють.
И Вам не хворать ! Пляшки размножаюцца в геометрической прогрессии ? Это не может не радовать.... Подождёмс думаю ещё , а потом сразу фуру вышлю за ними , как наберётся Это у Вас непойми что-куда.... Какаято жаровня стрёмная..... Ну я обычно в луке мариную, добавляя лимонного сока или вина красного..... Уксус не полюзую... Я его остерегаюсь - 1) Когда я был совсем маленький у меня сосед по подьезду его заместо горилки употребил перепутав. И помер....... 2) Когда я чуть подрос у меня бабуля померла.... Держали покойницу в гараже и шоб не портилась натирали уксусом.... С тех пор от запаху воротит... Отакавикажете.
, тандир , мангал, от як запутано все. Подарую тоді бак від пральної машинки на мусорничок.ще можна землі насипати і квітничок зробити.
пане консерватор, давайте адресу куди пиво висилати і 0.5 горіховки сіравно ж узнаю і вишлю.Одна посилка пану у якого домік не в селі, їде.
Класс! Ура! Только дарите с пересылом! А то Н.П. стока загнет, что можно за те деньги новую стиралку купить!
сам оцет не використовую. з тої самої причини. дід коли помер то поки яму копали, труну шукали бо помер перед девятамаєй і ніхто не працював вже бо бухали, поки те се то оцетом обкладали. цибуля те лимон то добре, але щоб швидше було візьми пляшку сильногазованої води та залий те м'ясо. завдяки отим бульбошкам сік цибулі та лимону з приправами пасичує м'ясо і воно за півгодини вже готове до використання на шампури. отакоєот. З.І. до речі ти мені тепер теж винен мої чесні братні відсоточки
Консерватор, беріть не пожалкуєте, ми з кумом недавно 0.5 від пан Бека роздавили, і всьо................. , свято зікнчилось набагато раніше ніж планувалось, скажена штука.
Я стронник , что мясо для шашлыка хотя бы ночь должно настояться , по этому минералку не перевожу.... Если бы я хотел мясо прям щас и сразу замариновать , то пользовал бы сок киви.... Так что пан-торопыга и кто кому из нас чего должен ?
таке. ще можна у кефірі чи домашньому кисляку маринувати, майонез але то більш для курячого шашлика підходе, томатний сік теж гарно виходе, але ліпше брати домашній там вже і сіль і перець є і не треба його перед маринуванням підсолювати та перчити
ти мені звичайно. що за дурні питання! а ківі то від лукавого, бо і на смак гімно і на вигляд стрьомне
И я таки в данном вопросе буду с Вами солидарен ! Если слупим видсодки предлагаю поровну - вам 25 % и мне остальное , так как Бог он не фраер , он троицу любит !
Можно , но нужно ли ? Мало ли кто чего куда добавляет ... Китайцы вон... Небось ведаете в чом яйца маринуют ?