та так.хоча не такий він вже і далекий.досі памятаю,як нас на перервах надвір не пускали,потім та тиша кругом,дебільні травневі демонстрації з купою людей.масову мобілізацію водіїв,пожежних,солдат.евакуація показова на тєлік,самосели,зона.і ні одна партєйна курва не признала своєї вини/не кажучи про банальне вибачення.
Ранку всім. Оце повернувся з Буші, а тут кажуть нашого Кібера не стало(((( Там просто був без тирнету і взагалі в молдавському роумінгу. Вчора ледь не потрапив у Молдову — прикордонники сказали, що вода холодна, щоби Дністер перепливати… Просили взимку прийти з бранзулетками.
Не в тему,конечно,но!! Вот яркий пример того,что ,если что то увидел,узнал ,прочитал или ,как говорят,ж*па чувтвует-сразу надо бить в колокола и поднимать всех.И ,возможно,тогда бы... Эх! Жж Леши. Последние 2 записи все расскрывают... Не думал что Леша так поступит.... http://alexlarionoff.livejournal.com/
Вітаю ! на вулиці похмуро , вночі був малесенький дощик , прохолодно +10 , вітряно . Так як ви в нас новенький , то відкрию вам таємницю . Пан К боїться стоматологів , а в темряві тих стоматологів то взагалі бозна скільки . Ото він і сну немає і лямпи збирає щоб темряви кругом пана К було менше і шоб в темряві не ховалися стоматологи .
так я щось нерозумію. Вроді Кіб був в ато? його маже рік на форумі небуло, щось зпутались думки видумувать нехочу що і як, пардон за офтоп, то було самогубство? ніц нічого нерозумію.
АГА!а ше в темряві є--злосні неплатники відсотків,сКОТИ по вівтірках,цицьки-по пятнницях,сомики четвергові.і саме страшнійше-тссс!ОПРИШКИ З МАРЛЄЗОНАМИ!!!!!!!!)))))))))))))))))ну хоть світло не вимикай!!!!!!!!!!!!!або місцем з хомячком міняйся,шоб поспать)))))))))))))0
о! великий спець відгукнувся. тебе що вигнали з теми про пяничок? вітаю панство. на дворі знов дощіть, але тепліше ніж учора.
я про те що вибухнув реактор я більш детально взнав з голосу амеріки чи з якогось іншого голосу, який вже не дивлячись на юнацький вік полюбляв слухати. бо в нас мовчали про те ще скілько днів. бо ж пєрвамай, камунякам тре було свій парадік провести.
от приблизно так і було. десь у 87-88 роках коли на користовці, це ось село поряд, сталось катастрофа, два потяги зіштовхнулись з великими жертвами. я був в родичів і якраз телефонувала мама до нас. ну те-се і тут вона каже що тут в нас таке сталось. всьо. звязок обірвався і більш в той день ані ми до дому, ані вона до нас дотелефонуватись незмогли. пізніше вже увесь розклад трагедії я знов таки почув з голосів. бо по місту ходили чутки один дурніше другого. отакоєот.
в мене і радіола латвія непогано ловила голос америки з мюніха/хоч далі на схід-район котла,Буськ,смт.Красне-стояли моцні глушилки.та й біля собору Юра теж/
1)И таки да 2) И таки нет. Ненада ничего развальцовывать и так мангалить будет .... А формы тут непричом... В тандыр во внутря шампуры опускаются и шашлых от тепла стен готовитццо А в нашем случае шо то от такое вырисовываетьццо
Ого, хто заглянув! Вітаємо, пана! Як живі здорові? Пити не покинули під впливом сусідньої теми? Бо парочка обіцяних Вам пляшок доброї української горілки стоять, чекають відправки, коли хтось з Києва їхати буде.