теж прикольно придумали, спальник для снайпера закуняв, втикнув, пристрелили, або вистрилив в ціль, замок заїв, пристрелили.
от ви наївний, тож маскіровка, зранку камуфляж, а вечером в клюб в шмотках від діора і кутюрьє.Етож Одесса я вам такі говорю.
Отож таке саме, а я саме стеллажі фарбувати почав))) тепер затаскав іх на террасу, та і риба у Висі щось геть позамерзала, нема геть нічого, ходив сьогодні))
Та ще і погода кожних дві години міняеться, то вітер дме холодний с кацапії, то з одещинни теплий....
В нас Велика Вись майже вже геть очеретом заросла . Та й рибу і річці я ніколи і не ловив , тільки на ставках . Бо в річці на вудку і резинки в нас не клює тіко сітками чи електровудками тре ловити .
Така сама біда і в нас, повибивали курви рибу єлектровудками, но ще трохи щось дьобае потроху пліточка, окунець.
У пана Опришка спальник зторгуйте за грубі гроші, щоб не змерзнути коло вашого пустого хододильника .
які ви злі. я от наприкляд вподобаю танамид щоб рибалити. воно і красиво і естетично і голосно, ще і риби багато. але через те що немаю того танамиду то рибалю на паперовий гачок. і усі задоволені. я як би було гарно хоча б раз гепнути танамидом. не тілько риба булаб але ще і тортіли на суп та попільнички.