глянув прогноз, начеб то це кацабське неподобство нас мине, та габрикасина моя нарешті віднереститься в цьому році -)))))
Не хочу я вже снігу , глянув прогноз то на завтра дощ і +13 . Я вже шорзи , панамку і вату з вух подіставав , а викажете сподні із начосом та решту зимового барахла , воно вже випране , випрасуване і у шафу складене .
розкрою вам ВЕЛИКУ таємницю... якщо 8 років город вдобряти лузкою кішками та риблячими зябрами тоді вся рослинність буде гарно смакувати, особливо під пиво
а як свиників годуватимеш, а курчаток, а картоплю підгортати? та і померзнуть вони. їм теж тре опалення проводити або вдягати тепленько щоб не мерзли
а ви підпаліть в себе щось. наприклад якусь крамницю де шуби та шкірянки продають. і погрієтесь і може щось тепле собі надибаєте коли будете допомагати гасити
Нема крамниць.Приходиться все по интернету заказювати,а Н.Пошту вже давно хочу пидпалити,але Громоф дуже просе щоб я не робив цего бо його будинок поручь.
Я з ним не пью,бо потим вси майнови претензии(окуляри мобилка,золоти зуби)його родичи на мене списують.
а ніхто і не примушує вас разом пити. ви головне візьміть а вип'єте вже вдома, на самоті. щоб ні з ким не ділитись
а ось вам і ґанковий стартап: солоне насіння можна робити зігріваючі спітніли ноги в ньому, шкарпетки можна не знімати ... приемного апетиту
А як я вам скажу видчого вони солени ви взагали их купувати пнрестанете и пан КаЦер и симья сбанкрутуэ.То йиште и не заморочуйтесь.
ви беріть та тікайте відразу. заразом і зугрієтесь і без вживання спирту. а дожене та відбере то теж непогано, ви вже зігрілись.
Доброго дня! Шановне панство, а вам це нічого не нагадує? Підказую: балада про те як пан Старик Похабич відправляв книжку пану К.