цього не знав. ми як ото останього разу тут спілкувались то і все. в тім році влітку як у кієві був то спробували зателефонувати та мо зустрітись але недотелефонувались. от і все.
В7 доброго ранку !!! Тиждень почався добре, сонячно, тепло, та й ще хтось грошів закинув на карту, тожбо, в7 бажаю такогож приемного та гарного тижня -))))))))) Доречі, кава майже котова ...
Доброго ранку! +1, дощ, сніг!бридота ще та! снігу піднасипало досить багатенько! Щось жиди лютують - мо гешефт зірвався!
оце да, сніг? такі да сємечки погані були, щось пан К. мовчить, поїхав зустрічать дружину і все, такі шось є.
То ви можете собі дозволити сонце і тепло. Лодомерія - хоч собак ганяй, дощ і +3. В таку погоду, мабуть, сам пан Наливай на коп не поїде.
Киньте ссилкою хтось про наших тварин.Не можу знайти.Хочу подивитись,чи Льоха викладав про своїх,треба ж дізнатись,як кицьку звать.Чи хто так знає?
прохання до вас. як будете Олексія ховати поставте від мене свічку будь ласка. бо зара нема чим і на поховання допомогти((( глубока криза.
Зробимо,обов"язково.Я вчора поставила окремо свічку.Досі не вірю... Їде Муся до нас.Краще б вона у нього жила.
поїду завтра в церкву українську по роботі, посталю від вас Кібмайстру і пану Бучу. мо вам моб. поповнити?
Вітаю ! На вулиці тепло , сонячно і комфортно . Ви шо там геть почманіли , ото завтра і мені таке неподобство ( сніг і холод ) від вас чекати ?