я взагі лі то до пані Кранихи звертався. бо вона нарешті змінила свою зимову авку на більш весняну. а до вас інше питання є. де то ваш сусід пан Борсук запропав, щось давно його тут не було
Життя- шалені перегони. Тут загасив, там зайнялось! А така метушня шкодить нашому організму. Не можна встигнути все.Не можна бо нізя.Треба час від часу брати рівновагу. Інструкція така; берем сємки і лузкаєш у своємо ритмі. І не турбуєшся ні про що, і баста! p.s пішов лускати байдики.
попхався я на вокзала жінку зустрічати а ви тут не бешкетуйте та будьте чемними хлопчиками. я як прийду то перевірю. отакоєот
а що вона з Умані вже виїхала? роскажете кіко на сємках можна мати. теж може кину все та буду сємками торгувать.
В шабат мани пан Бог подарував ось таку ричь.Св.мученик Иоан воинъ.Работы А.Чикина 84 проба срибло.Ланцюжок пажаль мельхиор.Хрестик майстерня ПП нажаль почав сдуру риняти то трис,витдав паяти ,то покажу сгодом.Ну ще 15 коп 1936р.и купа шмурдяку.
так я ж і пишу, що люблю дітей у яких молоді мами. А що одиноких багато? по статистикі на 4 жінок 1 чоловік.
З вечіром панове ... Сьогодні гарний день, поїхав с з сином на коп о десятій ранку, приїхали пів години тому -)))))) Не сказав би, що багато накопали, але трохи гільзача по війні вже в нас є. Отже, спочатку поїхали на старий міст пошукати трохи настрілу, про який писали в одній з тем. Але нічого не знайшли окрім іржавого карманого різачка за 1,2рублів з червоними буковинками, та плиту для кріпленя рельси (важка зараза). Також, в мене був плян "Б". Він реально був на ту букву, бо прийшлося їхати по полях 7 км на ровері, та ще й в двох -((((( Лишалось пару кілометрів, як раптом, зустрілась ватівка, в котрій я мав намір спитати за "вектор" руху. Та не так сталося, як гадалося... Чоловіче, побачівши мого фіскаря, стрчащого з за руля, вийшов з автівки (з добрими намірами), та запропонував перекурити. В ході бесіди виявилось, що вони самі такі хворі, тобто копарі, та навіть з Райберту, тому наш плян змінився, ті пару "кілополів" ми вже не пхалися, а почали копати разом. Так, за копом, потім кавою та балачками непомітно сплив час. Виявляється, дуже приємно знайти в полі споріднену душу, на яку вивів мене фіскарь -)))))))))) !
Йти спати, почитати книжку про танкиі вирубитисьЗавтра вихідний, на коп за манетками.ніхто участі в пошуку танка небажає?
Пипець!КВА!ШАЙСЕ!МАМАМІя!))))смерть Мухам від НОЖА!<комрада не шкода?))))))>Слава ЙСУ!при святі грішу-дивлюсь вєсті крємля по 24.всьо!)))))))
В русской православной традиции Иоанн Воин чтится как великий помощник в скорбях и обстояниях. Особенно широко почитание св. Иоанна Воина было распространено на Украине. В «Сказании о святых» этому угоднику полагалась особая молитва об обретении украденных вещей и бежавших слуг. В Прологе об Иоанне Воине сказано, что он «изряднее рабом уходства удерживает, татьбы извещает и уличение яве творит». В Киевском Софийском соборе находилась икона св. Иоанна Воина с молитвой и кондаком этому угоднику. В первой было написано: «О великий заступниче и угодниче Христов Иоанне Воинственниче! Помилуй раба твоего, сущаго в бедах, и скорбех, и во всякой злой напасти, и сохрани от всякаго зла, заступи от обидящаго человека. Тебе бо дана бысть таковая благодать от Бога». Или же в кондаке говорится: «О великий и всемилостивый страдальче Иоанне, дивный и страшный, небеснаго Царя воине! Приими моление от раба твоего и от настоящия бедя, от лукаваго человека, от злаго хищения и будущего мучения избави мя, верно вопиюща Ти аллилуйя». Также св. Иоанну Воину молятся за тех, кто находятся в темницах и заточении.
Мені дід теж дав сьогодні 15 копійок 1936 року. Як я розумію, вона рядова, але нехай. А іще холостий патрон Лебеля. Брат-близнюк оцього: https://reibert.info/threads/patron-lebel-xolostij.757132/ Купу шмурдяку дід теж дав, куди ж без нього? І якесь незрозуміле свинцеве грузило з гумовою стрічкою. Вперше таке бачу. То вирішив сфотографувати, та показати вам. Ну і просто ліс. Копати іще можна, але трава підіймається з кожним днем.
То прочитано,прийнято до уваги.Амінь!а до вовків-то Шах винуватий<каже -свиню живу їм.БРЕХНЯ!то був младєніц мацковський<насільний та з пуйлом майже розпятий<)))).а йому все свині ввижаютья)))))))