Зайвий раз підтвердження, що не треба нічого відкладати на "потім". Є можливість кудись поїхати, чи щось цікаве зробити - треба робити. Так що зараз збиратимуся до лісу. Дякувати Богу і матінці-природі, день вже довгий. З.І. По "Мега" показують, як Штауффенберг хотів вальнути дядю Адю.
Років 2 тому помітив таку річ. Чим більше втрачаєш рідних, друзів, знайомих, тим менше страх перед смертю. Адже смерть- це єдина надія зустрітися з ними усіма знову.
а чого її боятись ? як прийде сіравно невідчуєш,перехід матерії із одного стану в інший.Одне погано що невчасно переходиш
Добрий вечір,всіх зі святом.На вулиці бррр щей дощик накрапає.Пані @aSvetik24,дайте будь ласка адресу вашого жіночого сайту,хочу подрузі в одному ділі допомогти.
О це да! Це якій такій подрузі?Якщо в когось,не приведи Господи,якесь діло важливе,що потребує допомоги,то ми самі один одному допомагаємо.Ми справляємось.Дякую! Якщо ,тільки,Ви хочете щось по дому допомогти,або взяти за дружину,одну з дівчат,яку кинув чоловік з дитиною...
Здоров бахурі, бешкетуєте ? З Вербною неділею ! Не я б"ю - верба б"є - Від нині за тиждень - Великдень !
Шановний,в нас не сайт знайомств(( В нас сайт для мам.Хочете познайомитись?Дайте в лічку свої дані і ссилку ,я дівчатам передам.Кого зацікавить-зв"яжетесь
Вітаю громаду! Трапилась хвилинка зайти на форум! Всіх з шутковою неділею, але на душі сумно , Олексія нестало!