Доброго ранку, панове!дійсно чудовий ранок - тепло, тихо, без дощу! якби ще й не робота - було б взагалі супер! але нічого! З Святом всіх!
раз вже мова зайщла про пісні, то ось вам тема ... Шлягер «Поручик Голицын» русские содрали с украинской песни «Друже Ковалю».Видео http://vgoru.org/index.php/template...skiesodralisukrainskojpesnidruzhekovalyuvideo Так называемый городской романс, песня «Поручик Голицын» была заимствована у Миколы Матолы. А точнее говоря — «содрана» с песни «Друже Ковалю», сообщает блог maidan_live. Васыль Лютый исполнитель песни, рассказывает, что автор ее музыки и слов — украинский повстанец Мыкола Матола. И написана она была в 1949 году (по сути, русские приписали себе бандеровскую песню).
а ось моя учорашня знахідка ось, троха почухав .... якість світлин не на вистоті, як і сама знахідка ...
доброго ранку шановні. погода-гарна.тепло. а хто в курсі,що з кібермайстром сталося? сьогодні прочитав неповірив.
Вітаю всіх. Льоша не виходить з голови, як так???? З таким темпом в буднях скоро треба буде вводити поминальні дні....
Куркуль Ну ну-Ага,пан @ASKOT1 Посудний. За те, що ти забороняв мені вчора тягати раму, я вирішив здати тебе. Ось фото цього гада. Хай правоохоронні органи внесуть його в свою базу данних.
Велика шкода - полюбив вашого батька й тепер мені його бракує з його довтепними жартами та цікавим ставленням до житія нашого...
Тобi повезло що я на роботi ))) Так би я зараз показав як ти шушпанцером картоплю намагався садити ))))))
скидуйте координаты.картошку выкопаем желательно еще там зарыть пару пулеметов и горшик з маНеТТо. ми зачекаємо.
Вітаю зі святом , будьте здорові ! На вулиці тепло , сонячно , тихо . Так скоро і буде ( поминальні дні ) бо старіємо , та ще й війна . А ще років 5 тому тіки був перший випадок смерті форумчанина , ото вчадів в будиночку .
Вітаю! З Вербною неділею будьте здорові! Угу, я теж звернув увагу, що все частіше за похорони. Хольт загинув на пожежі восени 2013-го, перед війною. А ще перед тим весною, молодого хлопчину, ака Ковальскі, током вбило.