От зараза!мозгами вже на рибі!в нього є книга,де він відпочивав малим на Кіпрі.по моєму так.десь на стриху є всі його книги.но не полізу-побуджу своїх.мусите зачекати.
Ох Вы и попали! Консерватор утром проснется и всыпет Вам,круче всякого модератора!!! Разве можно такое,вытворять с нашим достоянием? Одумайтесь!!!
Це нет,а вуйко писали.знайду-навіть наклад вам закину.але не зараз.а то що читав-точно.память в мене хороша.та і в мене їжі є.ходять забаки онде-сьонде.мотика мого дразнять.
obuch59 Вы москаль? Шо за гониво? Давайте фото щей,лаптей и всякой херни!!!! Но как можно такие фото выкладывать?
Ні.я про те ,що вони сотворили і встановили правила користування.ну яких треба триматись.а так-я вже шуганий.і боронь Божє мене комусь..,.вибачте,не в ваш адрес.просто коли реєструвався-читав вхідний білет.та і всьо.ну і так не любитель <двіжняка>
Вважайте брацця,а то якесь дурне вчитає того тексту-дасть в ґазету.ось тобі і реклама сайту.якщо не більше.
ну!! я не повний вовк,просто кричать-вовка!а рибка ваша,.,!хтось певно схоче брацькі відступні?в нас зара лиє,а в вас?