В7 доброго ранку, на дворі сонячно то прохолодно, але не дуже ... Сьогодні гарний день, їду на "чистку Дніпра" з підводниками, але у воду не полізу, бо там прохолодно, а ще треба ж трохи покопати, тожбо візьму мдху та трохи походжу з синою, поеднуючи приємне з корисним. Місця цікаві по війні, бо там була переправа, отакеє от -))))))))) А зараз трохи солодкої кави -))))))
ой як добре, що я учора раненько відлиг від ноута, бо довелосяб займатись приготуванням їжі а не жінкою _)))))))))
Пан К.!ну нашо вводить комрадів в заблуждєніє)))))в мене с,а не к наприКінці)))))).майте совість<бо комрад нажене в лічку якомусь vovk питань.ото буде чєхарда)))))))>.))))))))))))).а то шо молодші старших вправляють-най буде так<якшо воно собі бикує-за роги і в стійло.культурно!>
І ще такий прикол ... Навчився я в пана К% робити гешефт (а гарним ученєм я був завжди ) з усіляких справ на "своїх" улюблених сайтах, тобто, там, дє е живі люди з якими можна розмовляти за добрі справи, так мене одразу визнали послідовником пана К%, бо теж туй бувають та знають що такеє братні відсоточки, мать багато хто з них вже сплатив, чи побував за клунею -)))))))))) Анужбо, Зізнавайтесь, хто такі ті гарни двойко пановє !!! =============================================
Шалом шабат песах, Ірушалайм і Бандерштадт! Усіх жидів і жидівочок зі святом! Трошки... Просто пан К. - то вже мем інтернету, його скрізь знають. Десь як оце:
а що робити , коли пан продає всю авто а ресори окремо ні. в мене ресори раритет, а жужиків ще штук зо три є.
ось хай бере два прицепи, в нього піщалка була, нащо йому ще, настраждатись. а прицепи реставрує, а там і піщалки підтягнуться, напокататись.
Шалом , зі святом , будьте здорові ! На вулиці сонячно , тепло +12 , тихо без вітру ( юди вже всі перевішалися ) .
Шалом всем честным людям! Звыняйте за пропуски- вчора апгрейтил свого индезита до версии 2.0, далі були випробування.... Краще я б здох вчора. А світлини чуть папізже...
ви тут вовк в нас один інших нема то і плутанини не буде. це по перше. а по друге. хіба я винен що ви ото понапридумували зайвих литер, і це К і це теж С а мені розбератись. самі придумали самі і розбирайтесь з отими літерами. отакоєот вітаю панство. на дворі сонячно та теплішає. ще троха посиджу кави посьорбаю, та буду мостить далі двір плиточками.
за невеличкий відсоток можу продати ліпшу ідею як казана вішати. тоді і руки непопече і можна вогонь регулювати щоб не пригоріло.
Всім Доброго! В нас нарешті повернулося літо! Тепло тихо, і птахи цвірінькають. Що то в тіеї кобіти, мишенята в труселях позаводилися?