Прибираємо слині зі столу та підлоги бо далі робимо так: І якщо наші любі енергетики не будуть пустувати і не припинять подачу електроенергії хоч на мить, то завтра в нас буде гарний сніданок перед копом!
і оце я що повинен аж до ранку чекати? таке! пішов перевірю холодільника. як він там саменький, чи не жахливо йому стояти на темній кухні
Це що зараз було? Кіно, кіно, кіно, а у кінці "завтра"?! Ви більше так не робіть, бо можуть і побити. Дружини тих людей, які переглядали-переглядали, а зараз дружно пішли грабувати холодильники. Я теж піду, спати. Доброї ночі.
Вот щас придёт человек с Одесы,покажет вам такого и сякого,и полетят в разны сторони и чубы,и топоры.Кабанчика не чіпайте.
він сюди час від часу заглядає. і досі нічого небуло. а все чому? а тому що він давно вже сказав, що свійські то свійські, а дикі то дикі. тож диких вепрів ми не чипаємо. нам поки що і свійських вистачає. отакоєот. а ви кажете
Доброго ранку. То Вам розказати як її виколупувать? У мене Мозілла ФайрФокс (укр.), клацаю по тій газеті правою кнопою миші, вибираю „переглянути зображення“… і фсьо. Тут гоолвне попасти на краєчок газети))
Пане БЕК.а скіко коштує оця щіпалка.взяв би для Мурада.поки він собі шось пристойне підбере.+10.сонячно.Доброго дня.добрим людям.
Три!))))).доброго ранку і смачної кави всім!БАНДЕРШТАДТ+6(((,хмарно з проясненням.нарешті півторадобове чування на роботі скінчилось)))))).добре майже.но-одне!молодь середуща потрохи кацапіє<вживає гірку.а культури пітія,тобто вживання не є.морди вчора милили,тяляфони літали.да-достойно відмічавсь д.н члєніна.)))))))>.а так майже все добрі-ну в деяких може морда репнута,та ребра ниють.ніс від газу чешеться<чує рух>))))))).