Unnamed Player , я к Вам всегда относился и отношусь с большим УВАЖЕНИЕМ, это от моей души, без лицемерия, именно к Вам. А че он герб свой на сало вонючим кетчупом намазюкал, это что . У нас свой герб , но до такого мля извращения вряд ли кто догадался.
парторг ти всьо зрозумів. га питаю бо тутачи новий мордєр намалювався. тікаймо всі до пшінки бо ще скарає
Москаль? З носом иудейским? Салоненависник? Шо за вражина такая?Бляха!Редве второпав! То мабуть якась оборона,взяла контролювати наши жарти?
Осьо доречі їшов собі с крамниці,ледь не спіткнувся об їжака,мабуть тваринка на захід дуже хоче,до пана ArtBorsuk Вибачте світлин не буде бо камера на телефоні геть слабка.
їжаки курво тварини підступні. сам одного разу тричи підірвався на їжаковій мині. літо, надвечіря, його на стежці майже не видно. як си курво наступив, я си мене підкинуло, мать метри на два у гору та на три у бік. спочатку незрозумів що то воно є, ледь у штані з переляку не напудив. потім роздивився що то їжак, а не пнеш його бо у сандалі взутий. інші рази тілько від несподіванки підскакував. а ви кажете мирне звірєтко
Колись у мене був такий, що постійно приходив на тепле молоко і воював з котами за місце біля миски. А от яблуком приманити не вдавалося.
А коли та курва! Як ii назвати? Два крила ,хвост i падло! Вылитает под носом! Я два раза ,усрался! То ,куропатка!!! А шо за вражина,схiляэ ,до зоофобii?
Слава Україні! Згадав собі,як в дитинстві, мені в селі показували їжаків, які на молоко вечері приходили. Коти також були,але вони рибою смакували, з місцевого ставу. Давно це було... Ще коли дерева були великі...
Консерватор, как то я не совсем понял суть)) По Вашему - Рука руку моет - должна быть справедливость. Вы как на счет такого мнения.
та їжак то хижак жахливий. в мене овчар був так той в ночі брав їжака якаго у дворі здибає у пащеку та приновис на ганок, і таке починалось що мусів виходити відбирати їжака та закидувати за паркан щоб не дістав бо ані спати ані щось робити було неможливо, гавкав,гарчав,скавчав та інше. а от хомячок якось спокійно до них відноситься ну є і є най си далі лізє
Вот вопрос! Не в нос ,а в горло! Я хоть и не Косерватор,да простит он меня! За справедливость надо бороться,даже через бан
Да нет, у меня к Вам вопрос - сколько и если есть у Вас какие марки бинов (можно фото, даже в личку). Вы знаете на копе бины нужны, и не только на копе и на границе с МП. ПС Я Скромно могу свои показать, у меня их не много.