всьо тайноє становітся явним!!!!!!! вже в куркуля і кабанчики рохкають а казав що і сала нема, останні чоботи на куль муки зміняв. і самоварів ціла купа, а патяхвонів мабуть вже с десяток в стареньких по окрузі видурив.
вітаю. приєднуйтесь. ми тут аскота одружити збираємось щоб не бешкетував та бичків солом'яних не зваблював.
Я вже й подарунок приготував. Подарую йому похід в Броварський термінал. Куплю йому квиток на картингу покататись! Відказуватись не можна!!!
то так. це дуже коштовний подарунок. і він за такий подарунок повинен ще тобі сала копченого та пів кабана за це дати. хочь покатається дитинка та побаче що то воно таке ті картинги
От чого нема,того нема Файний самоварчик. У нас в райцентрі є колекціонер,самовари колекціонує,я чисто випадково потрапив на виставку,прийшов директору краєзнавчого музею руки крутити,а там........................мама дАрАгАя...................більше чим 50 штук,весь музей заставлений...............мене за малим кондратій не вхопив..............а жаба до сих пір не відпускає як згадаю.
та взагалі то його і не питають. бо одружитись йому треба. досить вже по генделикам лазити та бешкетувати з солом'яними бичками
ну як тобі пояснити щоб ти зрозумів це автівки такі маленькі, спортивні я б так сказав. на них дітлахи їздити полюбляють, дорослі доречи теж. ти бери ківток тобі сподобається. а карт виглядає приблизно так.
Пане Опришку !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Перекладіть все оце http://www.reibert.info/forum/showthread.php?p=2879861#post2879861 собі на чердак,а ми скоро будемо Всі фляги в резерв мені,листи і квитанції теж Не погано зайшли до діда