Мабуть я в дитинстві погано бачив кольори так що страдали всі хто з крилами а не тільки червогруді. шкода що москалі були без крил тоді яб їх ще маленькими...
А в мене був гарний дощик , трохи гримнуло і все , зате землю добре намочило , бульба буде краще рости .
А такий https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...7Q9Wcu4wJYwulHF_JsSQlvbLZMyUtQyr0C6hGXH9TFmkQ вам не пасує?
А в нас так і не разродився, хмариться другий день, пару крапок капнуло і усе, клубніку поливаю другий день.
У цієї компанії дуже добра програма для трирічних та старіших автівок - запчастини та ціна роботи до 40 % менша так, що немає трагедії.
Пане Славута5, Ви випадково не мій сусід? Славутський район Хмельниччини - звіддти предки моєї дружини
Вперше таку знахожу-важку и всю у солярних знаках и визирунках.Назвичай знаходив фабрични-из тонкого меуталу-клепани,паяни и гдадки.А це береш у руки и око радиэ.Жаль Борсука шось нема,мабудь городи кладе.
Найкраща легкова автівка, що в мене була - Toyota Camry 3,5. Самальот!!! З Рівного до Лембергу за 1,5 години