ну в мене простійше-город+радіо рокс.а взагалі зараз біляки мають піти.травневі!я вже майже готовий до збиранки.дощу шкода нема. (((
Тре шановним модерам нести жертовну куцю,щоб не давали фотки наніч носити на сайт всіляким<черствим> людям!))))))))))) ато потім серце крається.спати не дає!
Які "позичте", я його хвилин з 20 тому тільки до дому з свого бункеру ледве випхав - і то щастя що пішов.
дякую! сміхуі приймаю!)))) а ґальби потім візьмемо!бо завтра на коп зрання-з світлов головов. і чистими думками)))))))))))
Я ж казав - садюга. У зв"язку з повищим оголошую: беру АКМС-а, АПС-са, кілька жмень набоїв та їду заспокоїти розкалатані отими фото нерви. Над головою будуть пролітати F-16, а я буду шмаляти...
пане Опришку на фото алко-подорож прочитав, а Ваших фірмових настоянок не зогледів, притримуєте до червня
А ви не уважний , гозьо вона. Правда з нас 3-рьох пив лиш один(той що з права), і пів бутилки вернули домів А щось і притримали, до нашого сходу
Хочу повідомити шановне товариство, що вже повернувся. Доповідаю, що свято трудящого народу привітали досить гучно та приємно. Трішки кульок полетіло там де треба - комп"ютер був знищенний, трохи папіру теж, до пляшок не стріляли. Щоб не нервувати Пана Опрішка не скажу до подобізни кого було стрілено не раз, але ви усі дорослі і самі знаєте. Мішень IPSC була обстріляна з АПС-а зі 100 метрів, вважаючи, що я маю -5 ,5 діоптрія то хиба непогано. Але є одне мале "але" - другий рік не палю, але почав лякати холодильник - треба худнути, kużwa!