"Христос воскрес!"- десь пролунало, І на душі святково стало. Ось кошики із рушниками Несуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились, І всі частунки освятились. "Христос воскрес"- лунають дзвони. Хай зникнуть всякі перепони! Хай у душі панує свято, Хай успіхів буде багато! Хай завжди і у всім щастить. І хай вас Бог благословить!
Прийшов з церкви, дружина з донькою накрили стіл - поділилися яєчком та склали собі жичення. Але щось не давало мені спокію - не міг зрозуміти про що йдеться аж втямив, що немає з нами тих, що свого життя для нас не пожалкували, то мо пом"янемо тих хто загинув заради нас і нашої Батьківщини
Пиккардийская терция - это что-то! А я много лет с удовольствием слушаю эту песню. П.С. Как же будни копаря (см. название темы) без музыки?
Прибор сам, исполнит музыку(полнота музыки зависит ,от тональности прибора),главное что бы в земле -было. с ув.
нуу..тут глупо спорить..Нам музыка строить и жить помогает.Под музон ,проплывают красивые пейзажи в окне-Красота
самі співаємо, є декілько пісень які тихенько підспівуємо. наприклад ось ця чи ця, але я вже плутаюсь на якій мові я її співаю, суржик украінсько-польский якийсь виходе.
Завидую людям, которые могут себе позволить подпевать. Во избежание глубочайших и непоправимых психологических травм окружающих - никогда не позволяю себе подпевать вслух. Армия и строевая не в счёт. Поэтому только слушаю
Самокритика хороша когда ее никто не слышит Мне тоже медведь на ухо наступил, но я подпеваю(когда никто не слышит)!
тю! я ж техенько, а ось коли гучно починаю співати то тоді так, тоді дійсно всі тікають. мабуть треба було у дяки йти. всі б слухали,ніхто не тікав би та іще і гроші за це платилиб. коротш у моєму лиці опера та і взагалі все мистецтво втратило великого співака. ги-ги-ги(с)
Вот и я думаю, что можно было бы зарабатывать огромные деньги за то, чтобы НЕ ПЕТЬ... Уверен, многие бы доплатили бы мне за молчание
Це що ж виходить у нас всюди медведі бродять і на вуха наступають. Ну добре мені наступив - все-таки кругом гори і сякі-такі ліси, але щоб і в великих населених пунктах медведям не було чого робити, лише по вухах
когда то ,на гитаре немножко исполнял.после потери двух фаланг,не могу держать аккорды,а по поводу.. медведя на ухо...так в детсве было..не помню. а под алкоголь, тихонько можно ..но желательно что бы никто не слышал
Вітаю товариство зі святом Світлого Христового Воскресіння! Христос Воскрес! Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Шановний друже, не дивуйтеся написаному, але це свята правда - народився я на російському Далекому Сході і моїм найкращим приятелем був ведмедик, котрий звався Афоня. От він, мабуть, під час забиви і надепнув мені на вухо.