Є в мене думка, що пан Опришок має план довести тут людей до іХфаркту своїми фото. І використовує для цього якогось їжачка в корисних цілях.
Oprishok- суперские фото, просто суперские. Природа у Вас что то с чем то, и это так и есть. Как нибудь скину свои фотки, но у нас лесо-степь. В принципе красиво, но по своему.
І запитання до Опришка по фото: 1. Що там так буйно цвіте? Алича? 2. На одному із фото є досить-таки великі навіть для мого низькогіря сани. Не знаєте для чого такі використовують?
Я теж хочу такий смаколик - чи можна у Пана замовити таку холодну красу ( не мусить бути з дамаску)? Це не перешкоджає - вони оті бєрьозки усюди бачуть, навіть як їх немає - отакий соколій зрік мають.
але є одне але! друже як будеш замовляти то щоб нам всім не було соромно ані за тебе ані за пана славуту обувов щоб ізалєнта була синьою, щоб всьо було канонічно.
Ой ні.вони і в нас ростуть,але зовуться ніжно-берізонька!а не берьоза.а якшо комусь сподобаються краєвиди-най їдуть в гості,і тільки
Та так,але такі ладні писанки в нас вже не малюють((((ще колись вуйко привіз з ворохти.дешо збилося,ще пару є.
А у нас , навіть, вже посвячений! Шановний, Опрішку, а писаночки самі робили чи якісь готові аплікації?
А у нас,ще не посвячений, але вже готовий до цього, святити будуть в годині 7-мій ранку. Ні, писанки купуєм готові, то набралось за роки