А коли зайшли купити води- то дід посміявся над нами ще раз -я не міг не сфотографувати- от тобі і перше квітня!!! Дякую за перегляд!!
то фібула -Ви праві!! а оте -я навіть не знаю - кинув най валяеться!!! Сьогодні люди вже картоплю повним ходом садили-спека була! а на вечір вже зовсім інша погода -може ще десь людям і біди наробить- бо вітер був страшенний!!!
Доїзджаю..,похолодало так шо аж в тамбурі не до цигарки.. Надіюсь дядько Вітер там незмерз на вокзалі..
в нас вчора була гарна та спекотна погода, а проти ночі вітер розгулявся та дощу нанасло. і зара теж усе в хмарах хоч десь о 5 небо було чисте
доброго ранку шановні. в нас теж саме,виходив по цігарки,вітром здуває.а вчьора було. доки дощу немає,але ще не вечор. +5
Клад МанеТТо .На Виолити тоже сидят веселуны. Коменты отпад)))) http://auction.violity.com/19029533-klad-velika-banka-monet-i-ne-tiki Кстати подозревают что лот пана К.
ні. я учотку вже давно пролюбив тож тілько як гість туди заходжу та і то зрідка. а регитись наново якось бажання нема
Не , ну а как продавец креативно подошел к продаже))) Косит под колхозника, стиль написания и т.д. Может и себе такие торги забабахать. Мелочи как раз столько же валяется. Закатать в банку, обвернуть дерюжкой, придумать легенду и ..... 5 000,00 гриватых на карту Приват положите
у них есть лазейка...рейтинг больше +25 оплата после получения лота. получить,глянуть и выслать ,назад если что.. коменты-бомба. само больше понравилась фраза....(bohdan235,браво, Ви неперевершені.Вперше цікавлюсь більшою мірою коментарями, аніж лотом)
так нормально, потрібно ще одного клона зробить і другу баночку взять, ні горщика візьму, катькиних пятаків накидаю і ще парочку девайсів, типу хату дідову розваляли а там ось глечик.
Доречі, в мене на 1 квітня розквітла абрикоса, якщо буде мінус, тоді знов не побачу, що воно таке, бо вже третій рік чекаю перший врожай (перший замерз, другий діти ще бебрики поїли, в цьому році подивимось ...).