Виїхав щойно.. Ще вранці брав квиток,залишилось всього одне місце,- мабуть дядко Буч залишив для мене,з того Світу постарався.. До завтра панове,нехочу батарею садити...
На вулици буря-жидивськи кучки.У такий витер мабудь Йуда завишався.На души пусто и поскудно.Вид антибиотикив вся дупа у визерунках-запалення негодни заглушити,то збильшують дозу.Про коп мабудь нехер думати.
Здраствуйте камради,на душі паскудство,жаль не те слово хорошу людину,провести в останню путь можливості нема ,трошки підкинув по фінансах,мо чимось допомогти??
сьогодні вже все вирішили , все що зібрали добре допомогло, але б краще б наші прохання його додому б повернули. але мабуть так було треба. пс: а потвори і падлюки похороники на людських бідах поставили цілий бізнес, ( місто, яма, копати, зарити, чим спустити, на що поставити, сьогодні навіть питались на купленному місці росте бурьян - ще здерти за уборку бурьяну, привезти, одягнуть, и всілякі прибамбаси ) якщо зарвезувати місце поруч - ще відлистай, а ті що ставлять колики насипають бугорки на броньовані місця і теж за гроші - я сьогодні розійшовся як скажений! місто куплено? - так! вот чтоб завтра (приеду утром) чтоб было все красиво и без ваших бугров! ты смотри гниды, на чужом горе бабосики косят, та вот , мне надо косить суху велику траву, - я ему - ща кину спичку и через минуту тут будет ровно и чисто! падлюки! пс: не скоро мы будем жить в хорошей стране... как ни печально
убрать суху траву 800 грн(((( иногда ловлю себя на мысли что слишком доверчив и мягкий, а нужно было по сопляку зарядить и за минуту б шесть кв метров убрали бесплатно!
Коллеги, гляньте пост, может кто поможет найти и купить: https://reibert.info/threads/neobxodima-pomosch-vms-ukrainy.676788/page-3#post-8090616
зараз прикол розкажу, пройшов дощ, потрібно було людину поховати, приходять родичі на цвинтар, показують могилу, ось, ..так в ній води ж повно!.. ну, незнаю, потрібно вибрати......а рядом ось суха1... ну можна організувати , але потрібно домовитись з щоб осушили і т.д...родичі скільки? називається сума, розходяться.Гробовщик повертається назад з напарником, тупо витягують плівку, вода сходить, 20 хв. і могила суха, отакоєот. З міського бюджету на утримання кошти вже заложені в бюджет і притом нехилі якто раз кондиціонер ставив в міськраді, так пройшовся по бумагам, промовчу бо пристрелять.
а навіщо шукати комплект, половина лишнього. На Газ 21 стоїть такий , жикльори що старі що нові однаково, прокладки грають роль в автомагазинах 2 грн, + вакуумнік і усрорітільного, прмить прочистить, а саме головне головку спланірувать там якщо повело підсос буде іти нормуль. Грався на мерсі 190 з вебером, кучу воздушних і топливних перепробував, той що 95, новий реально 110, зараз нормативів нема, штампують. + цвіркун краще одинарний. Завтра дам відповідь по ремкомплекту. p/s двіжок на шохі 0.3 чи 06.?
Шкода що я не чув того.. Вони б мене навік запомнили.. моя зовнішність оманлива,зарив би там піда..ів..
даже при рассчете что ушло 10 лямов людей, да взять средние затраті на поховать за 15.000грн выходить .....мені аж поганенько стало ...... 15000000000 грн а це за час від 2000-2016 , це приблизно 937500000 грн на рік! це просто сереньня ціна, а є ж люди які тільки пам,ятники по 30-50-100тіс грн ставлять, склепи, мури, єкзотичні деревини и тд(((( отакоєт а нашим рідним пенсію по 1100грн платять( пс: наверное скоро люди как когда-то, будут тихо уходить в степ или леса, та там тихонько помирать, чтобы родные не выискивали за что хоронить и в долги не влазили, в которые наше правительство уже и наших правнуков обложили обязательством выплачивать то что напи..дили!
Це вже давно э.Дальнобои розповидали що на сходи Украини стари кидаються пид фури,щоби поховали по людски.Це жах хлопци.........
Доброі ночі шановні!! Закінчився день брихуна -були ми сьогодні з колегами на воздусі--як говориться і надихалися і відпочили! Одно тілько дід Хабар пожартував недав знахідок ну це його день -що зробиш! Додам світлин -розумію що не до того зараз - але покійний пан Буч любив дивитися світлини то поки дома най подивиться в останній раз!!