Папа нас приспал, мы поздно уснули а сердце остановилось в 2 часа ночи. Похороны в субботу, все заказываем бегаем, я взял венок и ленту від Друзів Форумчан, пожалуйста, кто сможет приехать и провести его, пишите мне ...или в личку дам номер мне легче позвонить. он только в понедельник вышел ко мне на улицу и радостно сообщил что пан Ветер отвезет нас всех в Холодный Яр. так ждал этой поездки, и денежки почуть чуть откладывал еще с зимы...........................не приедит......
я теперь тут буду за него, и если будете куда то ездить и собираться, пишите мне, я тоже буду ездить!
Я би приїхав...... но велику роль грає одна обставина - в мене розрізана щока від бороди до ока - ходжу звісно,все але ..ну,незнаю Непитайте чому розрізана з бухлом незвязано.. І їхати куди незнаю.. І як і де і шо ..
зараз зателефоную, кто бажає приїхати, пішіть в лічку і номер я перетелефоную, немає бажання в соц мережі друкувати дані
Пам"ятаємо і сумуємо............. Цей день весняний став для нас сумний, І ми не в силах щось змінити, Тебе не стало, друже дорогий, А серце так хотіло жити Завжди пам"ятатимемо тебе таким...
Прийміть мої співчуття................................................................................................................... Не карайте себе,Ви зробили все,що було в силах людини.Питаннями життя розпоряджається Бог.
Доброго ранку панове, постить цицьки і гумористатися якось не по фен-шую. Дядьку Бучу відкритих воріт в раю,
Вітаю ! На вулиці сонячно , тепло +14 , тихо . Читав що сьогодні в нас буде так звана біла ніч : " Сьогодні в Україні вперше за майже 600 років тривалість світлового дня становитиме понад 20 годин. Сутінки в наших широтах протримаються близько до 4 години ранку, після чого ніч настане всього на пару годин. Це обумовлено рідкісним збігом трьох обставин і показників: сонячної аномалії, пов'язаної з гіпергеліоактивністю, специфічним розміщенням Землі щодо Сонця та градусом повороту Землі відносно своєї осі. Востаннє біла ніч в Україні зафіксована в одному з літописів XV століття – Никифорівському (1446 рік). Тож не проґавте можливість стати свідками унікальної події, яку в наших краях побачити наступного разу вийде дуже не скоро. " Прийміть співчуття .