Відкрию пану К очі для розуміння-це по прямі на фото -а якщо кожен день по маршруту шурувати -20-30км -романтики мало -так сказать зоровий образ життя!!! ще добавлю в тих краях світла -зроду віку не було ! доки на поселенні були люди -рубали ліс то працювали генератори-потім перестройка і гамба!!! а світла і досі не мае і не буде -генератор працюе 6 годин на день --А Ви кажете!!!
клімат міняеться сьогодні літо -завтра зима !! вийшов сонечко світило - назад під ногами вже кака!! гори то цікава річ- я довго привикнути не міг!
прорвемся, я пану Б. варенння приготував і налівку, як він казав, сльоза і варення то наше всьо, буде все добре.
молитва за хворого О Премилосердний Боже, Отче, Сину і Святий Душе, в нероздільній Тройці Тобі поклоняються і Тебе славлять! Зглянься милостиво на раба (ім'я) недужого, відпусти йому всі провини його, подай йому зцілення від хвороби, поверни йому здоров'я і сили тілесні, подай йому довге і щасливе життя, земні й духовні Твої блага, щоб він разом з нами приносив подячні молитви Тобі, всещедрому Богові і Творцеві нашому. Пресвята Богородице, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Господа мого, за зцілення раба Твого (ім'я). Усі святі ангели і святі Господні, моліть Бога за хворого раба його (ім'я). Амінь.
С вечером панове , + 8 было вроде , солнечно самое время копать , да работа замучила . Шо тут нового и интересного . Как самочувствие пана Буча ?
Ще одна молитва за хворого Ісусе Христе Боже наш! Коли хвора жінка з вірою великою доторкнулась до краю одежі Твоєї, вона стала здоровою. По вірі її Ти дав їй. З такою вірою і я вдаюся до Тебе, Лікарю всіх, допоможи рабу Твоєму (ім'я) в його недузі. Дай йому спокій душевний і силу тілесну, поблагослови його сном спокійним, а з ним і здоров'ям, і силою, і підійми його з ложа хвороби. Господи, ласка Твоя нехай буде над нами, бо ми надіємось на Тебе. Амінь.
Помолились і ще помолимось.Най виздоровлює.А Ви не втрачайте віри в чудо,бо воно стається коли в нього щиро вірять. Не знаю його особисто,та хвилююсь,як за доброго знайомого.Все мусить бути добре.
у него только сердечко слабенько под адреналином работает, бояться даже пошевелить, до операционной не довезут....