Поъдьте не пожалкуете!!!Я як згадаю,то серце завмирае,і цеж я тілько з групою був.а якби дикарем?Тая б там душу свою зоставив(хоча я підоздрюю що вона й так там...)
Румунія, Польша, Ізраїль, тут маленький гешефт можна робити, емігрантів з пункту А в пункт Б переправляти, бізнес, нічого лічного але мабуть прийдеться маНетки і металолом шукати, хтось наших здає.
то ви не тіх провідників шукаєте та і не там. тре з прикордониками домовлятись напряму. от узяти наприкляд пана Р% через нього можна домовитись щоб вам через кордон до румунії перевів пан Бульдозер. так що давайте мені грошів побільше і я буду домовлятись з паном Р%. можете звичайно ви і на пряму спробувати але в вас нічого не вийде бо порядок должєн бить а нє то шо січас.
а нагадаєте мені різницю між лемками та гуцулами. бо бойки це ті що на рівнинах жиють. це я пам'ятаю а от що там не те з лемками підзабув.
І Бойки, і Лемки, і польські Гуралі, і Гуцули всіх карпатських країн є гірськими жителями, от тільки гори різної висоти.
http://etnoua.info/novyny/ekspozycija-karpaty-u-nmnapu-myhajlo-matijchuk/ Один із варіантів. Більш-менш приблизно-точний
То беріть МД і приїздіть. Мо що гарне знайдете щоб дорогу відбити, заодно відпочинете і щось заробите. В нас на Волині є Рим, КР, ГВК, Домонголи, Польша, Литва, Козаччина, РІ, ПСВ, ДСВ... головне мати час,наснагу і бажання шукати ...Австро-Угорщина, і навіть Наполеон проходив
Дякую за запрошення,я ще до пана Опришка не з"їздив...Та треба когось з собою підманути,бо самому не хочеться...
Приблизно так, але тільки гуцули живуть виключно в горах, інші - як в горах, так і біля них. Тобто і бойки і лемки на рівнинах жити можуть, а гуцули - ні.