На Краматорщине вчера , вооруженные но миролюбивые террористы, конфисковали в пользу революции вантажывку сала и машину хлеба а также много ящиков водки
До речі якось на Ганзі пан Нейл писав що в Польші налагодили виготовлення історичних копій АК різних країн світу,то вам такі карабіни не зустрічалися?
Ця інформація немає нічого спільного з тим, що є у продажу. Продукують тільки цю модель http://www.fabrykabroni.pl/?d=116, а переробляють АК/АКМ/АКМС у варіанти цивільне.
Водку - це зелёним зоставити треба, бо Ми і без оковитой дамо мало не привиди господь! Хлопці з тримайтися, ми з Вами!
Доброго вечура шановне панство Ото маю таке вiдео,може хто когось впiзнае?(P.S.Вiнда в мне дуркувата,справжньою мовою писати не можу,на жаль.Якiсь москальськи "заморочки" )
Охіційно заявляю пір"я на головний убір мо тільки збират.пташки мої милі-вже чирлено книжні!майте на увазі.
Знялисьте з язика!але то ніц.ми ось збиралися на обливний поїхати на коп-та то ще свято!варт,чи не варт?а то люди скажут-варяти кур,,,а!
Ну так в нас закон-оце проблема,зокрема-перевищення міри необхідної самооборони.такий брєд!ну наприклад-напад на мене.в нього вогнепал,в мене -ніж.то по закону я маю йому пальчик порізати,бо як заріжу-стаття.не зважаючи на те,що мене могли застрелити з 50 метрів абсолютно спокійно.абсурд!