Доброго ранку панове, 0, сніжить, понеділок нЕ пятниця, піднімайтеся, умивайтеся і арбайт хто на працю а ми на коп.
А шо карусєль ше не розстріляли ? І цікаво як там місцеві й досі бідкаються про спецпристань для кошерних катерків ?
То ж і запитав бо знаю що там не так весело як малюють в штабних звітах , знаю шо і чого весь час можна чекати й тим більше настрої більшості місцевого елєкторату . Хоча з іншого боку у вільний час можна зайнятись пляжним копом - там повинно бути багатенько цікавих знахідок .
Вітаю. Сонечко світить, ясно, гарно, + 4, весна. Щоправда, понеділок... Гарних Вам сигналів під катушку, і приємних знахідок. Молодицю теж берете, якогось підсніжника пошукати?
Накопати ВОПів чи мін сюрпризів ? МанеТТо навряд чи там знайдеш , а трахтомати чи ше яке військове залізяччя там і там є його і копати не треба .
я там не був, але, е припущеняя, що тіло побувало на дитячьому майданчику -))))) срака до літа заросла, а трухани лишив на згадку -)))))
Хочете прокататися? У Снігерії, де ж іще. Діти комусь там заважали, то залили гірку бітумом та засипали склом.