ой за помедорчики мабуть мало-мало бренькаєте ? Тільки зо три тижні тому як збудували тепличку - а вже возиком помедори бурі вивозите в клуню ...
То це я побачив тему https://reibert.info/threads/viddam-md-za-dobre-pivo.747074/ тай думаю його загешефити на шось хороше
Спочатку відлупцювати господяря того кота , а кота привести в нормальний уставний вид . Пойміть мене правильно я не проти котів , але того кото-вбивцю треба зловити і вбити , бо на його рахунку вже 3 загризених кота це тільки що я знаю .
Не знаю, що за МД, але можна почати пошуки з хазяїна. Зараз по "Мега" передача про Холодну війну, а потім буде про суперлітак дяді Аді.
Камради, я звичайно перепрошую за свою наглість, але хто може чарочку підняти за мій маленький ювілейчик (сьогодні мені 40). Кажуть що не святкують таку дату, але чарочку (хто чаю, кави)
десь була тема, там тс теж котів позбутися хотів, бо автівку мітили, то може вам там поцюпити трохи досвіду -))))))))
Так-так,кашкетика і цього року я бачив як висів на сучку так і ше чипить,відправна точка є,та й не стільки любителів красних штанів та кашкетонів